Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-17 02:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Suyapa F.C. Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5952
Suyapa F.C. PIMBA`S F. C.
CTT12 Tactiek THE REVENAT
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
54.7 gemiddelde waardering 43.4
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Kelez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bai komt het veld opgelopen.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shepherd zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagal speelt de bal door. Sandoval rent richting de bal. Sandoval haalt uit met een fantastische trap. Bobadilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shepherd zal de hoekschop nemen. Bobadilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Rueck rent richting de bal. Bustamante verovert de bal door een tackle van achteren. Bustamante geeft een lange en hoge pass. Deiss is nu in balbezit. Deiss haalt uit met een fantastische trap. Dasent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Bai probeert de bal met de borst te controleren. Zanev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Odonkor met een snel genomen vrije trap. Karyaka kopt de bal weg. Zagal rent richting de bal. Anh Hưng onderschept slim de pass. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Karyaka is nu in balbezit. Karyaka passt de bal in één keer door. Anh Hưng probeert naar een medespeler te passen. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Bah de bal. Bai is nu in balbezit. Bai speelt de bal door. Deiss rent richting de bal. Deiss draait met de bal, schiet en ... Dasent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Deiss is nu in balbezit. Deiss passt de bal zonder na te denken. Paredes rent richting de bal. Anh Hưng onderschept slim de pass. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ... Dasent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Bustamante geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shepherd met een snelle inworp. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rueck is nu in balbezit. Rueck haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bobadilla bokst de bal weg.

28e minuut.
Góes probeert naar een medespeler te passen. Barcenas is nu in balbezit. Barcenas passt de bal zonder na te denken. Deiss rent richting de bal. Deiss haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Karyaka is nu in balbezit. Zagal begaat een overtreding. Karyaka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Odonkor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karyaka is nu in balbezit. Karyaka passt de bal in één keer door. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ... Dasent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Deiss geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kuncahyo kopt de bal weg. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ... Dasent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suyapa F.C. 38%, PIMBA`S F. C. 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suyapa F.C. - PIMBA`S F. C. 0:0

49e minuut.
Zagal geeft de bal voor. Odonkor probeert naar een medespeler te passen. Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng schiet op doel. Dasent werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suyapa F.C. - PIMBA`S F. C. 1:0

53e minuut.
Klungelig pakt Gökcekuş de bal. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Deiss is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deiss kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Odonkor verovert de bal door een tackle van achteren. Odonkor met een sublieme pass. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suyapa F.C. - PIMBA`S F. C. 2:0

61e minuut.
Barcenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcenas speelt de bal door. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ... Dasent probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suyapa F.C. - PIMBA`S F. C. 3:0

64e minuut.
Odonkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Odonkor passt de bal in één keer door. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap. Dasent maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suyapa F.C. - PIMBA`S F. C. 4:0

65e minuut.
Karyaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuncahyo rent richting de bal. Góes onderschept slim de pass. Karyaka is nu in balbezit. Karyaka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Zagal is nu in balbezit. Zagal passt de bal met de wreef. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Gökcekuş heeft problemen om de bal te vangen. Anh Hưng is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gökcekuş. Anh Hưng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Odonkor komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Daar is Shepherd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bah. Bah krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Shepherd rent richting de bal. Bustamante verovert de bal door een tackle van achteren. Odonkor probeert naar een medespeler te passen. Anh Hưng heeft problemen om de bal te vangen. Anh Hưng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suyapa F.C. - PIMBA`S F. C. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suyapa F.C. 40%, PIMBA`S F. C. 60%.
Suyapa F.C. - PIMBA`S F. C. 5:0