Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Quick Park
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5929
Mysłowiczanka `91 Inter-Miami
barca Tactiek t1
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 32.5
good Schieten solid
adequate Passen weak
solid Verdedigen poor


8e minuut.
Daar is Pawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczeciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrętkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Aulestia verovert de bal door een tackle van achteren. Aulestia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Paras passt de bal met de wreef. Atak is nu in balbezit. Atak probeert naar een medespeler te passen. Pletosu rent richting de bal. Pletosu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ielcean is nu in balbezit. Ielcean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysłowiczanka `91 - Inter-Miami 1:0

26e minuut.
Szczeciński kopt de bal weg. Pawski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Juul Hansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aulestia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aulestia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Watson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobel met de inworp. Klungelig pakt Atak de bal. Atak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Ielcean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayala met een sublieme pass. Salas met een sublieme pass. Kobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobel geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Ielcean raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paganini komt het veld opgelopen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arpina komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mysłowiczanka `91 39%, Inter-Miami 61%.
Mysłowiczanka `91 - Inter-Miami 1:0

52e minuut.
Kobel rent richting de bal. Kobel geeft de bal voor. Ayala kopt de bal weg. Atak bereikt de bal nog maar net als eerste. Atak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Watson onderschept slim de pass. Watson met een sublieme pass. Vosmaer geeft de bal voor. Pletosu rent richting de bal. Paganini rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysłowiczanka `91 - Inter-Miami 2:0

56e minuut.
Pintilii komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kobel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atak is nu in balbezit. Stafiera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Atak wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kobel is nu in balbezit. Kobel met een sublieme pass. Paganini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysłowiczanka `91 - Inter-Miami 3:0

65e minuut.
Thế Anh geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paras met een snelle inworp. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inworp. Laguardia met een snelle inworp. Aulestia rent richting de bal. Aulestia geeft de bal voor. Szczeciński probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Pletosu heeft problemen om de bal te vangen. Pletosu passt de bal met de wreef. Paganini rent richting de bal. Paganini schiet op doel. Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysłowiczanka `91 - Inter-Miami 4:0

85e minuut.
Paras geeft een hoge lob. Daar is Stafiera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ślepokura controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Mysłowiczanka `91 - Inter-Miami 5:0

87e minuut.
Cuellar is nu in balbezit. Cuellar geeft een hoge lob. Vosmaer probeert de bal aan de voet te houden. Szczeciński rent richting de bal. Szczeciński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mysłowiczanka `91 46%, Inter-Miami 54%.
Mysłowiczanka `91 - Inter-Miami 5:0