Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Yellow Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5901
Żółte Smoki Buli Z-ne
433 Tactiek Pozdro Ziomy
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 52.7
adequate Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
Valgerand kopt de bal weg. Królikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Królikowski passt de bal zonder na te denken. Karakula rent richting de bal. Karakula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Inworp. Honkisz met de inworp. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kežmarský onderschept slim de pass. Kežmarský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Weigelt met een harde bal richting middenveld. Błaszczyk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jakubowicz de bal onder controle te krijgen. Długi is nu in balbezit. Długi draait met de bal, schiet en ... Wojtaszak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Królikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Królikowski geeft een lange en hoge pass. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula draait met de bal, schiet en ... Wojtaszak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - Buli Z-ne 1:0

35e minuut.
Valgerand is nu in balbezit. Valgerand geeft een lange en hoge pass. Regosz rent richting de bal. Regosz haalt uit met een fantastische trap. Weigelt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Karakula is nu in balbezit. Komorowski onderschept slim de pass. Komorowski geeft een hoge lob. Kežmarský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kežmarský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Żółte Smoki - Buli Z-ne 1:1

40e minuut.
Jakubowicz speelt de bal door. Di Zenso met een sublieme pass. Jakubowicz probeert naar een medespeler te passen. Regosz is nu in balbezit. Regosz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żółte Smoki 49%, Buli Z-ne 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Żółte Smoki - Buli Z-ne 1:1

46e minuut.
Amati komt het veld opgelopen. Niedźwiedź komt het veld opgelopen. Repeła komt het veld opgelopen. Tamone komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Valgerand geeft een hoge lob. Daar is Stolár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Królikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Regosz onderschept slim de pass. Regosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - Buli Z-ne 1:2

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Owczarski komt het veld opgelopen. Wąsowski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Błaszczyk rent richting de bal. Koźmiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Błaszczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Guziałek komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Koźmiński is nu in balbezit. Di Zenso rent richting de bal. Di Zenso geeft de bal voor. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - Buli Z-ne 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żółte Smoki 51%, Buli Z-ne 49%.
Żółte Smoki - Buli Z-ne 1:3