Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Oracle Stadium
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7826
Black Dragon FC Avatar FC
Madridy Tactiek na most
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 4
54.8 gemiddelde waardering 46.7
excellent Schieten adequate
very good Passen good
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Cardoso Filho verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso Filho passt de bal met de wreef. Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold draait met de bal, schiet en ... Petschovschi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dragon FC - Avatar FC 1:0

11e minuut.
Serwatka rent richting de bal. Bucălată onderschept slim de pass. Met opzet legt Benayoun zijn tegenspeler op de grond. Benayoun is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Mikáczó met een sublieme pass. Serwatka geeft een hoge lob. Słaboń kan de bal niet met de borst controleren. Ludwig is nu in balbezit. Ludwig haalt uit met een fantastische trap. Garstka bokst de bal weg.

25e minuut.
Daar is Cardoso Filho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardoso Filho passt de bal met de wreef. Bucălată is nu in balbezit. Sow is nu in balbezit. Sow haalt uit met een fantastische trap. Petschovschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino geeft een lange en hoge pass. Ludwig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Dragon FC 48%, Avatar FC 52%.
Black Dragon FC - Avatar FC 1:0

57e minuut.
Sow is nu in balbezit. Sow passt de bal zonder na te denken. Bucălată bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucălată draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dragon FC - Avatar FC 2:0

58e minuut.
Machaj rent richting de bal. Machaj geeft een lange en hoge pass. Sow is nu in balbezit. Sow draait met de bal, schiet en ... Petschovschi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dragon FC - Avatar FC 3:0

59e minuut.
Daar is Botina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botina probeert naar een medespeler te passen. Herold is nu in balbezit. Güzeller verovert de bal door een tackle van achteren. Güzeller geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Machaj is nu in balbezit. Machaj passt de bal zonder na te denken. Bucălată bereikt de bal nog maar net als eerste. Sow rent richting de bal. Sow geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Cardoso Filho is nu in balbezit. Cardoso Filho probeert naar een medespeler te passen. Bucălată bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucălată schiet op doel. Petschovschi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dragon FC - Avatar FC 4:0

87e minuut.
Lemasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemasson geeft een hoge lob. Słaboń probeert de bal aan de voet te houden. Botina rent richting de bal. Botina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Dragon FC 41%, Avatar FC 59%.
Black Dragon FC - Avatar FC 4:0