Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalocsai FC Hashixem
Pilfer 433_Mirr Tactiek future
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
51 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
65.6 gemiddelde waardering 46.5
brilliant Schieten good
outstanding Passen adequate
very good Verdedigen adequate


5e minuut.
Daar is Comeagă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Olbiński geeft een hoge lob. Dávid rent richting de bal. Dávid schiet op doel. Kossuth bokst de bal weg. Utasi is nu in balbezit. Utasi draait met de bal, schiet en ... Kossuth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Kocabıyık probeert naar een medespeler te passen. Olbiński rent richting de bal. Olbiński passt de bal met de wreef. Dávid rent richting de bal. Dávid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kocabıyık speelt de bal door. Tomborowski heeft problemen om de bal te vangen. Cimbru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomborowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tomborowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Olbiński speelt de bal door. Kocabıyık is nu in balbezit. Kocabıyık geeft de bal voor. Dávid bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávid draait met de bal, schiet en ... Kossuth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Utasi is nu in balbezit. Utasi draait met de bal, schiet en ... Kossuth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hashixem 1:0

15e minuut.
Olbiński onderschept slim de pass. Olbiński geeft een hoge lob. Dávid bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávid haalt uit met een fantastische trap. Kossuth werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tomborowski heeft problemen om de bal te vangen. Dávid rent richting de bal. Dávid haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Kwilecki rent richting de bal. Olbiński geeft een hoge lob. Dávid bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi rent richting de bal. Utasi schiet op doel. Kossuth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Dobrescu is nu in balbezit. Olbiński is nu in balbezit. Olbiński geeft een hoge lob. Dávid is nu in balbezit. Dávid draait met de bal, schiet en ... Kossuth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Olbiński kopt de bal weg. Hercegfalvi probeert naar een medespeler te passen. Birlic heeft problemen om de bal te vangen. Utasi rent richting de bal. Utasi passt de bal zonder na te denken. Kossuth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dávid bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hashixem 2:0

26e minuut.
Utasi verovert de bal door een tackle van achteren. Utasi met een sublieme pass. Ellis geeft de bal voor. Dávid bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávid draait met de bal, schiet en ... Kossuth bokst de bal weg.

28e minuut.
Hercegfalvi speelt de bal door. Kocabıyık rent richting de bal. Kocabıyık passt de bal in één keer door. Dávid rent richting de bal. Dávid haalt uit met een fantastische trap. Kossuth bokst de bal weg.

30e minuut.
Kocabıyık probeert naar een medespeler te passen. Olbiński rent richting de bal. Olbiński geeft een hoge lob. Dávid is nu in balbezit. Dávid haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Utasi rent richting de bal. Utasi haalt uit met een fantastische trap. Kossuth bokst de bal weg. Doeltrap. Moškovas komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Dávid passt de bal met de wreef. Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński passt de bal zonder na te denken. Moškovas is nu in balbezit. Moškovas haalt uit met een fantastische trap. Kossuth bokst de bal weg.

37e minuut.
Klungelig pakt Kocabıyık de bal. Kocabıyık speelt de bal door. Dávid rent richting de bal. Dávid haalt uit met een fantastische trap. Kossuth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hashixem 3:0

39e minuut.
Kocabıyık passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Olbiński de bal. Olbiński passt de bal met de wreef. Kocabıyık geeft de bal voor. Dávid springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lipcsei passt de bal zonder na te denken. Hercegfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercegfalvi passt de bal met de wreef. Dávid rent richting de bal. Dávid draait met de bal, schiet en ... Kossuth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hashixem 4:0

41e minuut.
Dávid passt de bal met de wreef. Hercegfalvi met een sublieme pass. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi haalt uit met een fantastische trap. Kossuth werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Olbiński passt de bal zonder na te denken. Hercegfalvi rent richting de bal. Hercegfalvi probeert naar een medespeler te passen. Moškovas is nu in balbezit. Moškovas schiet op doel. Kossuth bokst de bal weg.

44e minuut.
Olbiński passt de bal zonder na te denken. Kocabıyık probeert naar een medespeler te passen. Dávid probeert naar een medespeler te passen. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalocsai FC 15%, Hashixem 85%.
Kalocsai FC - Hashixem 4:0

46e minuut.
Agüero komt het veld opgelopen. Petőfi komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lipcsei geeft de bal voor. Cimbru rent richting de bal. Dávid verovert de bal door een tackle van achteren. Dávid schiet op doel. Kossuth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hashixem 5:0

48e minuut.
Ellis speelt de bal door. Agüero rent richting de bal. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero geeft een hoge lob. Moškovas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Olbiński passt de bal in één keer door. Moškovas is nu in balbezit. Moškovas heeft problemen om de bal te vangen. Moškovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hashixem 6:0

52e minuut.
Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Dávid onderschept slim de pass. Petőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Petőfi de bal. Petőfi schiet op doel. Kossuth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moškovas is nu in balbezit. Moškovas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hashixem 7:0

56e minuut.
Olbiński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kocabıyık de bal. Kocabıyık passt de bal zonder na te denken. Moškovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Moškovas draait met de bal, schiet en ... Kossuth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petőfi draait met de bal, schiet en ... Kossuth bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Petőfi is nu in balbezit. Petőfi schiet op doel. De bal raakt de paal. Kossuth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Agüero passt de bal in één keer door. Ellis is nu in balbezit. Ellis geeft de bal voor. Petőfi rent richting de bal. Petőfi haalt uit met een fantastische trap. Kossuth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moškovas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hashixem 8:0

63e minuut.
Dávid kopt de bal weg. Cimbru rent richting de bal. Moškovas verovert de bal door een tackle van achteren. Moškovas haalt uit met een fantastische trap. Kossuth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hashixem 9:0

65e minuut.
Comeagă rent richting de bal. Olbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Olbiński met een sublieme pass. Moškovas rent richting de bal. Moškovas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Olbiński met een sublieme pass. Dávid is nu in balbezit. Dávid haalt uit met een fantastische trap. Moškovas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kossuth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Olbiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kocabıyık is nu in balbezit. Kocabıyık passt de bal zonder na te denken. Olbiński geeft een hoge lob. Moškovas springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Dobrescu kopt de bal weg. Kwilecki geeft de bal voor. Dávid kopt de bal weg. Dávid rent richting de bal. Dávid draait met de bal, schiet en ... Kossuth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Olbiński heeft problemen om de bal te vangen. Olbiński passt de bal in één keer door. Moškovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Moškovas draait met de bal, schiet en ... Kossuth probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Petőfi geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moškovas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hashixem 10:0

77e minuut.
Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki geeft de bal voor. Leca is nu in balbezit. Dávid verovert de bal door een tackle van achteren. Dávid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petőfi is nu in balbezit. Petőfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hashixem 11:0

80e minuut.
Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński geeft een hoge lob. Moškovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Moškovas haalt uit met een fantastische trap. Kossuth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hashixem 12:0

84e minuut.
Lipcsei neemt vlug de vrije trap. Agüero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leca. Leca krijgt een gele kaart. Agüero raakt geblesseerd tijdens het duel. Kocabıyık zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Petőfi rent richting de bal. Petőfi haalt uit met een fantastische trap. Kossuth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - Hashixem 13:0

87e minuut.
Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński onderschept slim de pass. Olbiński passt de bal zonder na te denken. Moškovas is nu in balbezit. Moškovas draait met de bal, schiet en ... Kossuth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petőfi is nu in balbezit. Petőfi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Kocabıyık rent richting de bal. Kocabıyık geeft de bal voor. Petőfi is nu in balbezit. Petőfi haalt uit met een fantastische trap. Kossuth werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalocsai FC 29%, Hashixem 71%.
Kalocsai FC - Hashixem 13:0