Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: La Marginea Viei
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 7245
C.F. Arthur Lucky Team
n1 0 Tactiek noua
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
62.7 gemiddelde waardering 41.1
solide Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Pajda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oman rent richting de bal. Oman geeft een hoge lob. Donis springt en kopt de bal. Bujok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Lucky Team 1:0

6e minuut.
Oman passt de bal zonder na te denken. Shuto rent richting de bal. Donis verovert de bal door een tackle van achteren. Donis schiet op doel. Bujok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Lucky Team 2:0

9e minuut.
Frągnowski met een sublieme pass. Oman met een sublieme pass. Botezan heeft problemen om de bal te vangen. Kayabaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayabaşı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Oman bereikt de bal nog maar net als eerste. Frągnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frągnowski haalt uit met een fantastische trap. Bujok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Lucky Team 3:0

14e minuut.
Frągnowski speelt de bal door. Oman rent richting de bal. Oman speelt de bal door. Donis is nu in balbezit. Donis schiet op doel. Bujok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. İkizler bereikt de bal nog maar net als eerste. İkizler passt de bal zonder na te denken. Kayabaşı is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Frągnowski passt de bal in één keer door. Oman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Botezan de bal. Donis is nu in balbezit. Donis schiet op doel. Bujok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Pajda probeert naar een medespeler te passen. Savčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Savčić passt de bal in één keer door. Kayabaşı rent richting de bal. Kayabaşı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Frągnowski kopt de bal weg. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Botezan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Donis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pajda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oman geeft een lange en hoge pass. Donis springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Pajda passt de bal zonder na te denken. Frągnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shuto. Shuto krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Botezatu is nu in balbezit. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shuto. Shuto krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

34e minuut.
Fros geeft een hoge lob. İkizler kopt de bal weg. Ţiclău heeft problemen om de bal te vangen. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis schiet op doel. Bujok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Donis rent richting de bal. Donis passt de bal met de wreef. Oman met een sublieme pass. Kayabaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayabaşı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kayabaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Savčić speelt de bal door. Butucea verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt İkizler de bal. İkizler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
İkizler passt de bal zonder na te denken. Kayabaşı rent richting de bal. Nicolaie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nicolaie krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Botezatu is nu in balbezit. Oman verovert de bal door een tackle van achteren. Oman probeert naar een medespeler te passen. Kayabaşı rent richting de bal. Kayabaşı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Arthur 22%, Lucky Team 78%.
C.F. Arthur - Lucky Team 3:0

48e minuut.
Feidt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İkizler rent richting de bal. Savčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Savčić passt de bal in één keer door. İkizler geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Oman geeft een lange en hoge pass. Kayabaşı rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. İkizler neemt de hoekschop. Kayabaşı maakt een snoekduik en kopt de bal. Bujok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Savčić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt İkizler de bal. İkizler geeft de bal voor. Oman geeft een lange en hoge pass. Donis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Burghardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burghardt passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Frągnowski de bal. Frągnowski geeft een hoge lob. Donis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Frągnowski rent richting de bal. Frągnowski passt de bal in één keer door. Pajda probeert naar een medespeler te passen. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ignat kopt de bal weg. Feidt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pascalin. Pascalin krijgt een gele kaart.

60e minuut.
İkizler speelt de bal door. Savčić controleert de bal met de borst. Savčić passt de bal zonder na te denken. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis schiet op doel. Bujok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Savčić met een sublieme pass. Kayabaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis draait met de bal, schiet en ... Bujok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Lucky Team 4:0

64e minuut.
Daar is Botezan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oman geeft de bal voor. İkizler rent richting de bal. İkizler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Botezatu rent richting de bal. Oman verovert de bal door een tackle van achteren. Oman passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Donis de bal. Donis draait met de bal, schiet en ... Bujok bokst de bal weg.

69e minuut.
Oman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oman passt de bal in één keer door. Daar is Botezatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donis rent richting de bal. Donis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Frągnowski is nu in balbezit. Frągnowski met een sublieme pass. Oman speelt de bal door. Kayabaşı is nu in balbezit. Kayabaşı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Savčić speelt de bal door. Klungelig pakt İkizler de bal. İkizler passt de bal met de wreef. Donis heeft problemen om de bal te vangen. Donis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Savčić probeert naar een medespeler te passen. İkizler bereikt de bal nog maar net als eerste. İkizler speelt de bal door. Donis rent richting de bal. Donis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ţiclău onderschept slim de pass. Ţiclău met een sublieme pass. Savčić probeert naar een medespeler te passen. Donis is nu in balbezit. Donis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Frągnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frągnowski passt de bal met de wreef. Savčić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Donis de bal. Donis draait met de bal, schiet en ... Bujok bokst de bal weg. İkizler rent richting de bal. İkizler haalt uit met een fantastische trap. Bujok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Arthur 10%, Lucky Team 90%.
C.F. Arthur - Lucky Team 4:0