Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 22:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Cruzeiro Futebol Clube Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6868
Cruzeiro Futebol Clube Junta Elastica
2 x 2 Tactiek oposto
59% Balbezit 41%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 47.5
goed Schieten goed
solide Passen solide
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Ponciano schiet op doel. Laikmaa met een sublieme pass. Əbülfəzov kopt de bal weg. Əbülfəzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfəzov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Cruz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vandenhoeck is nu in balbezit. Vandenhoeck passt de bal met de wreef. Əbülfəzov is nu in balbezit. Əbülfəzov haalt uit met een fantastische trap. Vannicola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro Futebol Clube - Junta Elastica 1:0

8e minuut.
Nascimento rent richting de bal. Nascimento geeft een hoge lob. Mantar probeert de bal met de borst te controleren. Əbülfəzov onderschept slim de pass. Əbülfəzov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Vandenhoeck probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Mantar met een snelle inworp. Ponciano rent richting de bal. Ponciano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Laikmaa probeert naar een medespeler te passen. Əbülfəzov heeft problemen om de bal te vangen. Mantar rent richting de bal. Əbülfəzov verovert de bal door een tackle van achteren. Əbülfəzov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Ţicleanu rent richting de bal. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar passt de bal met de wreef. Ponciano is nu in balbezit. Ponciano draait met de bal, schiet en ... Laikmaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Laikmaa met een sublieme pass. Əbülfəzov kopt de bal weg. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano verovert de bal door een tackle van achteren. Ponciano haalt uit met een fantastische trap. Laikmaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Əbülfəzov heeft problemen om de bal te vangen. Mantar verovert de bal door een tackle van achteren. Mantar speelt de bal door. Daar is Ponciano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponciano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cruzeiro Futebol Clube - Junta Elastica 1:1

41e minuut.
Ţicleanu speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mantar met een snelle inworp. Ponciano is nu in balbezit. Ponciano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Laikmaa probeert naar een medespeler te passen. Əbülfəzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfəzov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro Futebol Clube 62%, Junta Elastica 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cruzeiro Futebol Clube - Junta Elastica 1:1

46e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Əbülfəzov zal de hoekschop nemen. Ponciano heeft problemen om de bal te vangen. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro Futebol Clube - Junta Elastica 2:1

49e minuut.
Saikkonen geeft een lange en hoge pass. Daar is Mantar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əbülfəzov rent richting de bal. Əbülfəzov haalt uit met een fantastische trap. Vannicola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro Futebol Clube - Junta Elastica 3:1

54e minuut.
Nesheim geeft een lange en hoge pass. Ponciano controleert de bal met de borst. Ţicleanu is nu in balbezit. Ponciano verovert de bal door een tackle van achteren. Ponciano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Cruz geeft een hoge lob. Inworp. Mantar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano draait met de bal, schiet en ... Laikmaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Schindler komt het veld opgelopen. Gambino komt het veld opgelopen. Estevão komt het veld opgelopen. Ghica komt het veld opgelopen. Sumarjono komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Yamashita probeert naar een medespeler te passen. Sergipano met een sublieme pass. Əbülfəzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande verovert de bal door een tackle van achteren. Grande met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz geeft een lange en hoge pass. Əbülfəzov rent richting de bal. Əbülfəzov haalt uit met een fantastische trap. Vannicola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro Futebol Clube - Junta Elastica 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro Futebol Clube 45%, Junta Elastica 55%.
Cruzeiro Futebol Clube - Junta Elastica 4:1