Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: apodrasi fc Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2233
apodrasi fc ΜΠΑΜΠΗΣ FC
trafoulas Tactiek 4-1-2-1
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
37.3 gemiddelde waardering 52.2
redelijk Schieten solide
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


7e minuut.
Bosolapov onderschept slim de pass. Varana geeft een hoge lob. Veér kopt de bal weg. Zellweger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zellweger haalt uit met een fantastische trap. Viliardos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Salgado passt de bal met de wreef. Tzortzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzortzis passt de bal in één keer door. Sosnowski is nu in balbezit. Sosnowski haalt uit met een fantastische trap. Koutsoukos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Zöchbauer passt de bal zonder na te denken. Santamaría heeft problemen om de bal te vangen. Niżnik begaat een overtreding. Niżnik krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Bosolapov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Santamaría de bal onder controle te krijgen. Zöchbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zöchbauer geeft een hoge lob. Sosnowski kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Zöchbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zöchbauer passt de bal met de wreef. Kavalieratos is nu in balbezit. Sosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski schiet op doel. Koutsoukos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apodrasi fc 53%, ΜΠΑΜΠΗΣ FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
apodrasi fc - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:0

52e minuut.
Doeltrap. Szarik komt het veld opgelopen. Rotta komt het veld opgelopen. Matias komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Vörösmarty is nu in balbezit. Vörösmarty geeft de bal voor. Sosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
apodrasi fc - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:1

59e minuut.
Sosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörösmarty begaat een overtreding. Sosnowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sosnowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Santamaría is nu in balbezit. Santamaría geeft een lange en hoge pass. Kavalieratos rent richting de bal. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan geeft een hoge lob. Sosnowski rent richting de bal. Sosnowski draait met de bal, schiet en ... Koutsoukos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kavalieratos stond buitenspel. Salgado neemt vlug de vrije trap. Na een snelle pass probeert Lagogiannis de bal onder controle te krijgen. Szarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarik draait met de bal, schiet en ... Viliardos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amandio bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarik onderschept slim de pass. Szarik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
apodrasi fc - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apodrasi fc 46%, ΜΠΑΜΠΗΣ FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
apodrasi fc - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 1:1