Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Hunter FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3601
Hunter FC Rákosmenti PC Kolhoz
Taktika Att Tactiek rabib
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
37 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 34.5
goed Schieten matig
goed Passen goed
goed Verdedigen slecht


8e minuut.
Pálfalvi heeft problemen om de bal te vangen. Pálfalvi speelt de bal door. Koczka probeert naar een medespeler te passen. Pozzoni rent richting de bal. Pozzoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - Rákosmenti PC Kolhoz 1:0

12e minuut.
Koczka verovert de bal door een tackle van achteren. Koczka geeft een lange en hoge pass. Kodolányi probeert de bal aan de voet te houden. Pozzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzoni haalt uit met een fantastische trap. Wintzer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Négyesi de bal. Pozzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzoni haalt uit met een fantastische trap. Wintzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Máriássy speelt de bal door. Pozzoni rent richting de bal. Kodolányi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kodolányi naar de kleedkamers voor een vroege douche. Pozzoni raakt geblesseerd tijdens het duel. Máriássy met een snel genomen vrije trap. Pozzoni springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - Rákosmenti PC Kolhoz 2:0

16e minuut.
Varonavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczka onderschept slim de pass. Koczka met een sublieme pass. Pozzoni is nu in balbezit. Pozzoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - Rákosmenti PC Kolhoz 3:0

17e minuut.
Varonavičius rent richting de bal. Koczka onderschept slim de pass. Pozzoni is nu in balbezit. Pozzoni haalt uit met een fantastische trap. Wintzer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - Rákosmenti PC Kolhoz 4:0

22e minuut.
Bruce geeft een lange en hoge pass. Fedor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erkens. Fedor raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bruce neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal! Prokopi verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Varonavičius de bal onder controle te krijgen. Balassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balassa passt de bal in één keer door. Pozzoni rent richting de bal. Pozzoni haalt uit met een fantastische trap. Wintzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Balassa is nu in balbezit. Balassa geeft een lange en hoge pass. Varonavičius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pozzoni rent richting de bal. Pozzoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Klungelig pakt Fedor de bal. Hirzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirzer geeft een hoge lob. Pozzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - Rákosmenti PC Kolhoz 5:0

29e minuut.
Varonavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Balassa speelt de bal door. Pálfalvi speelt de bal door. Pozzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Takó geeft de bal voor. Koczka met een sublieme pass. Pozzoni is nu in balbezit. Pozzoni haalt uit met een fantastische trap. Wintzer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - Rákosmenti PC Kolhoz 6:0

38e minuut.
Koczka is nu in balbezit. Pozzoni is nu in balbezit. Pozzoni geeft de bal voor. Balassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balassa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pasierb passt de bal met de wreef. Máriássy probeert naar een medespeler te passen. Balassa speelt de bal door. Pozzoni rent richting de bal. Pozzoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doeltrap. Wintzer trapt de bal weg. Balassa geeft een lange en hoge pass. Pozzoni rent richting de bal. Pozzoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Valdéz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Koczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koczka met een sublieme pass. Pozzoni is nu in balbezit. Pozzoni draait met de bal, schiet en ... Wintzer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunter FC 32%, Rákosmenti PC Kolhoz 68%.
Hunter FC - Rákosmenti PC Kolhoz 6:0

49e minuut.
Pálfalvi rent richting de bal. Pálfalvi met een sublieme pass. Koczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczka schiet op doel. Wintzer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Máriássy probeert naar een medespeler te passen. Balassa geeft de bal voor. Pálfalvi is nu in balbezit. Pálfalvi geeft de bal voor. Pozzoni maakt een snoekduik en kopt de bal. Wintzer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Máriássy rent richting de bal. Máriássy geeft een lange en hoge pass. Koczka kopt de bal weg. Pozzoni is nu in balbezit. Pozzoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Máriássy kopt de bal weg. Daar is Oltay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vulpeşean is nu in balbezit. Vulpeşean schiet op doel. Valdéz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Vulpeşean is nu in balbezit. Vulpeşean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - Rákosmenti PC Kolhoz 6:1

59e minuut.
Pálfalvi is nu in balbezit. Pálfalvi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pozzoni de bal. Koczka is nu in balbezit. Koczka schiet op doel. Wintzer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koczka geeft een lange en hoge pass. Wintzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Takó heeft problemen om de bal te vangen. Pozzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - Rákosmenti PC Kolhoz 7:1

61e minuut.
Vulpeşean rent richting de bal. Vulpeşean passt de bal in één keer door. Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Pozzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pozzoni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tofani komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Daar is Fedor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Máriássy rent richting de bal. Máriássy geeft een hoge lob. Tofani rent richting de bal. Tofani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - Rákosmenti PC Kolhoz 8:1

67e minuut.
Maldonado passt de bal met de wreef. Bruce bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirzer speelt de bal door. Tofani is nu in balbezit. Tofani haalt uit met een fantastische trap. Wintzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Balassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balassa passt de bal met de wreef. Pálfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfalvi haalt uit met een fantastische trap. Wintzer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - Rákosmenti PC Kolhoz 9:1

71e minuut.
Koczka rent richting de bal. Koczka passt de bal met de wreef. Pálfalvi rent richting de bal. Pálfalvi schiet op doel. Wintzer probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Pálfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfalvi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Balassa geeft de bal voor. Tofani is nu in balbezit. Klungelig pakt Tofani de bal. Tofani schiet op doel. Wintzer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - Rákosmenti PC Kolhoz 10:1

78e minuut.
Prokopi verovert de bal door een tackle van achteren. Prokopi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pálfalvi de bal. Pálfalvi geeft een hoge lob. Tofani krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Máriássy geeft een hoge lob. Pálfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfalvi geeft een lange en hoge pass. Tofani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - Rákosmenti PC Kolhoz 11:1

80e minuut.
Maldonado met een sublieme pass. Bruce heeft problemen om de bal te vangen. Bruce passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tofani de bal. Tofani geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Koczka is nu in balbezit. Koczka passt de bal met de wreef. Tofani rent richting de bal. Tofani haalt uit met een fantastische trap. Wintzer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - Rákosmenti PC Kolhoz 12:1

87e minuut.
Balassa rent richting de bal. Balassa speelt de bal door. Pálfalvi heeft problemen om de bal te vangen. Pálfalvi schiet op doel. Wintzer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - Rákosmenti PC Kolhoz 13:1

89e minuut.
Máriássy verovert de bal door een tackle van achteren. Máriássy geeft een lange en hoge pass. Tofani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - Rákosmenti PC Kolhoz 14:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunter FC 37%, Rákosmenti PC Kolhoz 63%.
Hunter FC - Rákosmenti PC Kolhoz 14:1