Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:35
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Ashburton Grove
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2315
NKS Arsenal MALTAŃSCY WOJOWINICY
Metallica Tactiek nówka
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
40.6 gemiddelde waardering 53
matig Schieten redelijk
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Gorzejewski met een snelle inworp. Bajek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajek passt de bal in één keer door. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel. Pałubicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Inworp. Doncu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Barańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barańczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NKS Arsenal - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NKS Arsenal 59%, MALTAŃSCY WOJOWINICY 41%.
NKS Arsenal - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:1

46e minuut.
Mikołajski komt het veld opgelopen. Stevens komt het veld opgelopen.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żurański komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lagrange komt het veld opgelopen. Sendra komt het veld opgelopen. Meisingset komt het veld opgelopen. Gieroba komt het veld opgelopen. Feskens speelt de bal door. Krzos is nu in balbezit. Laska schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Laska krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Meisingset kopt de bal weg. Brysiak geeft een hoge lob. Nicpoń is nu in balbezit. Lagrange onderschept slim de pass. Lagrange draait met de bal, schiet en ... Ślęzak bokst de bal weg.

77e minuut.
Daar is Gocuł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gocuł onderschept slim de pass. Morski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morski geeft de bal voor. Lagrange kopt de bal weg. Ślęzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Wojdała rent richting de bal. Gocuł tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wojdała is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wojdała zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lagrange rent richting de bal. Lagrange haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Laska kopt de bal weg. Foltyn heeft problemen om de bal te vangen. Nicpoń rent richting de bal. Wojdała verovert de bal door een tackle van achteren. Wojdała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NKS Arsenal 68%, MALTAŃSCY WOJOWINICY 32%.
NKS Arsenal - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:1