Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: mahirspor Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2643
mahirspor CescBarsa
v32 Tactiek 5-2-1L-2
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
27.3 gemiddelde waardering 50.8
average Schieten excellent
poor Passen excellent
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Pitrík passt de bal zonder na te denken. Aksaray geeft een lange en hoge pass. Bell probeert naar een medespeler te passen. Garrido is nu in balbezit. Garrido haalt uit met een fantastische trap. Fincan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sowunmi rent richting de bal. Sowunmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Salazar passt de bal in één keer door. Pitrík probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vgenopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vgenopoulos met een sublieme pass. Garrido is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vgenopoulos neemt de hoekschop. Sowunmi controleert de bal met de borst. Sowunmi geeft een lange en hoge pass. Garrido maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - CescBarsa 0:1

22e minuut.
Klungelig pakt Alimoğlu de bal. Yücetan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Uluçınar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sowunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowunmi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Sowunmi geeft een lange en hoge pass. Vgenopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vgenopoulos met een sublieme pass. Garrido is nu in balbezit. Garrido schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sowunmi geeft een hoge lob. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido schiet op doel. Fincan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Sowunmi passt de bal met de wreef. Vgenopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Vgenopoulos geeft de bal voor. Sowunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowunmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - CescBarsa 0:2

30e minuut.
Azat is nu in balbezit. Burke verovert de bal door een tackle van achteren. Burke geeft een hoge lob. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sowunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowunmi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - CescBarsa 0:3

33e minuut.
Uluçınar rent richting de bal. Sowunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowunmi geeft een hoge lob. Garrido rent richting de bal. Garrido draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke passt de bal zonder na te denken. Garrido rent richting de bal. Garrido draait met de bal, schiet en ... Fincan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - CescBarsa 0:4

41e minuut.
Daar is Garrido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aksaray verovert de bal door een tackle van achteren. Aksaray geeft een lange en hoge pass. Pitrík geeft een hoge lob. Sowunmi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Yücetan trapt de bal weg van het doel. Pitrík speelt de bal door. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke passt de bal met de wreef. Vgenopoulos geeft de bal voor. Fincan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahirspor 64%, CescBarsa 36%.
mahirspor - CescBarsa 0:4

47e minuut.
Massó verovert de bal door een tackle van achteren. Burke rent richting de bal. Burke geeft een lange en hoge pass. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido schiet op doel. Fincan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sowunmi is nu in balbezit. Sowunmi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aksaray raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beşenk komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Pitrík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vgenopoulos is nu in balbezit. Vgenopoulos geeft de bal voor. Sowunmi springt en kopt de bal. Fincan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kulolmaz heeft problemen om de bal te vangen. Pitrík met een sublieme pass. Garrido is nu in balbezit. Garrido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - CescBarsa 0:5

59e minuut.
Pitrík speelt de bal door. Vgenopoulos probeert naar een medespeler te passen. Garrido is nu in balbezit. Garrido draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - CescBarsa 0:6

59e minuut.
Şahbaz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Erdin de bal. Sowunmi verovert de bal door een tackle van achteren. Sowunmi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garrido rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Burke zal de hoekschop nemen. Garrido krijgt zijn hoofd ertegen. Fincan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beşenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşenk geeft een lange en hoge pass. Pitrík met een sublieme pass. Garrido rent richting de bal. Garrido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - CescBarsa 0:7

63e minuut.
Pitrík verovert de bal door een tackle van achteren. Pitrík geeft een lange en hoge pass. Garrido rent richting de bal. Garrido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - CescBarsa 0:8

65e minuut.
Garrido geeft een lange en hoge pass. Daar is Sowunmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alimoğlu probeert naar een medespeler te passen. Sowunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowunmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - CescBarsa 0:9

66e minuut.
Garrido rent richting de bal. Garrido passt de bal met de wreef. Vgenopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vgenopoulos geeft een lange en hoge pass. Sowunmi krijgt zijn hoofd ertegen. Fincan bokst de bal weg.

74e minuut.
Burke met een sublieme pass. Klungelig pakt Sowunmi de bal. Sowunmi passt de bal met de wreef. Garrido is nu in balbezit. Garrido draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Burke rent richting de bal. Burke passt de bal met de wreef. Garrido is nu in balbezit. Garrido haalt uit met een fantastische trap. Fincan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Burke rent richting de bal. Burke met een sublieme pass. Garrido rent richting de bal. Garrido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - CescBarsa 0:10

84e minuut.
Massó verovert de bal door een tackle van achteren. Massó probeert naar een medespeler te passen. Vgenopoulos probeert naar een medespeler te passen. Garrido rent richting de bal. Garrido haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Burke verovert de bal door een tackle van achteren. Burke probeert naar een medespeler te passen. Alimoğlu speelt de bal door. Garrido rent richting de bal. Garrido schiet op doel. Fincan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahirspor 69%, CescBarsa 31%.
mahirspor - CescBarsa 0:10