Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Paradoxides Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4051
Paradoxides FCSITAR
trening Tactiek tsetnw
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
42 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
53.9 gemiddelde waardering 47.8
excellent Schieten good
very good Passen solid
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Marcu verovert de bal door een tackle van achteren. Berlusconi geeft een lange en hoge pass. Daar is Centeno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsenie rent richting de bal. Arsenie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Centeno de bal. Centeno passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Arsenie de bal. Centeno rent richting de bal. Centeno schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Arriaga met een harde bal richting middenveld. Berlusconi kopt de bal weg. Nikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno is nu in balbezit. Centeno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - FCSITAR 1:0

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Berlusconi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berlusconi geeft de bal voor. Centeno krijgt zijn hoofd ertegen. Arriaga bokst de bal weg.

7e minuut.
Znojemský passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Berlusconi de bal. Berlusconi probeert naar een medespeler te passen. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Arriaga trapt de bal weg van het doel. Berlusconi kopt de bal weg. Centeno rent richting de bal. Nikić rent richting de bal. Nikić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Tratz de bal. Berlusconi is nu in balbezit. Berlusconi passt de bal zonder na te denken. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Caska speelt de bal door. Klungelig pakt Nikić de bal. Berlusconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Centeno is nu in balbezit. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie rent richting de bal. Arsenie haalt uit met een fantastische trap. Arriaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Goglia de bal. Nikić rent richting de bal. Nikić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - FCSITAR 2:0

26e minuut.
Barcelos met een sublieme pass. Znojemský rent richting de bal. Znojemský passt de bal zonder na te denken. Daar is Arsenie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsenie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Nikić passt de bal in één keer door. Caska bereikt de bal nog maar net als eerste. Caska passt de bal met de wreef. Nikić is nu in balbezit. Nikić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
van Vleuten controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Berlusconi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Centeno kopt de bal weg. Daar is Nikić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arriaga met een harde bal richting middenveld. Tratz kopt de bal weg. Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Pilz geeft een lange en hoge pass. Marcu is nu in balbezit. Berlusconi probeert naar een medespeler te passen. Nikić is nu in balbezit. Nikić draait met de bal, schiet en ... Arriaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Goglia de bal. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - FCSITAR 3:0

38e minuut.
Herczyk rent richting de bal. Berlusconi is nu in balbezit. Berlusconi passt de bal in één keer door. Nikić is nu in balbezit. Nikić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Berlusconi kopt de bal weg. Centeno heeft problemen om de bal te vangen. Goglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno draait met de bal, schiet en ... Arriaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Marcu geeft de bal voor. Arsenie kopt de bal weg. Nikić rent richting de bal. Nikić draait met de bal, schiet en ... Arriaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - FCSITAR 4:0

44e minuut.
Caska is nu in balbezit. Caska passt de bal met de wreef. Goglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie rent richting de bal. Arsenie draait met de bal, schiet en ... Arriaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paradoxides 30%, FCSITAR 70%.
Paradoxides - FCSITAR 4:0

46e minuut.
Firlej komt het veld opgelopen. Panagiotareas komt het veld opgelopen. Villar komt het veld opgelopen. Ramalho komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Arriaga met een harde bal richting middenveld. Berlusconi rent richting de bal. Berlusconi met een sublieme pass. Nikić heeft problemen om de bal te vangen. Nikić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Hartmann controleert de bal met de borst. Hartmann geeft een lange en hoge pass. Denko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Centeno is nu in balbezit. Centeno haalt uit met een fantastische trap. Arriaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arsenie rent richting de bal. Arsenie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - FCSITAR 5:0

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Arriaga niet meer kan verder spelen. Łoskot komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Berlusconi kopt de bal weg. Daar is Arsenie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Centeno is nu in balbezit. Centeno draait met de bal, schiet en ... Łoskot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - FCSITAR 6:0

59e minuut.
Herczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berlusconi is nu in balbezit. Berlusconi speelt de bal door. Centeno is nu in balbezit. Centeno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ramalho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berlusconi met een sublieme pass. Nikić is nu in balbezit. Nikić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Łoskot met een harde bal richting middenveld. Ramalho kopt de bal weg. Berlusconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlusconi geeft de bal voor. Centeno krijgt zijn hoofd ertegen. Łoskot bokst de bal weg.

67e minuut.
Herczyk is nu in balbezit. Herczyk geeft een lange en hoge pass. van Vleuten kopt de bal weg. Dobrea rent richting de bal. Dobrea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Østergård geeft de bal voor. Lankiewicz rent richting de bal. Lankiewicz met een sublieme pass. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

74e minuut.
Centeno rent richting de bal. Centeno passt de bal in één keer door. Nikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikić geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dufour de bal onder controle te krijgen. Łoskot bokst de bal weg.

79e minuut.
Hartmann heeft problemen om de bal te vangen. Brusseaux controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hartmann maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nikić rent richting de bal. Nikić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Firlej geeft een lange en hoge pass. Arsenie rent richting de bal. Arsenie geeft de bal voor. Centeno rent richting de bal. Centeno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Dobrea rent richting de bal. Firlej onderschept slim de pass. Firlej geeft de bal voor. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie draait met de bal, schiet en ... Łoskot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paradoxides 25%, FCSITAR 75%.
Paradoxides - FCSITAR 6:0