Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piczochy NieSzcze$cin FC Jujucam
NEW 3+1_3_1-2 Tactiek libmdf
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 55.1
goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Gardeazábal Gómez rent richting de bal. Gardeazábal Gómez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dante de bal. Stoica rent richting de bal. Stoica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Daar is Arteta Amatrián, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oghene rent richting de bal. Oghene passt de bal in één keer door. Stoica is nu in balbezit. Stoica draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Maimets met een sublieme pass. Yenice heeft problemen om de bal te vangen. Yenice met een sublieme pass. Formoso rent richting de bal. Formoso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Gardeazábal Gómez met een sublieme pass. Daar is Prithvijaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prithvijaj speelt de bal door. Stoica is nu in balbezit. Stoica schiet op doel. Brzeszczyński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Piczochy NieSzcze$cin - FC Jujucam 0:1

14e minuut.
Formoso is nu in balbezit. Dolas begaat een overtreding. Formoso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yenice met een snel genomen vrije trap. Stoica maakt een snoekduik en kopt de bal. Brzeszczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Klungelig pakt Formoso de bal. Brzeszczyński met een sublieme pass. Prithvijaj kopt de bal weg. Stoica is nu in balbezit. Stoica schiet op doel. Brzeszczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Yenice onderschept slim de pass. Dolas is nu in balbezit. Yenice onderschept slim de pass. Yenice passt de bal zonder na te denken. Formoso bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Andrei geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dolas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rechciński is nu in balbezit. Betlejewski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Aranguren probeert de bal aan de voet te houden. Stoica rent richting de bal. Formoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Formoso schiet op doel. Brzeszczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piczochy NieSzcze$cin - FC Jujucam 0:2

28e minuut.
Gardeazábal Gómez probeert naar een medespeler te passen. Formoso rent richting de bal. Formoso passt de bal zonder na te denken. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piczochy NieSzcze$cin - FC Jujucam 0:3

30e minuut.
Prithvijaj verovert de bal door een tackle van achteren. Prithvijaj geeft de bal voor. Formoso kopt de bal weg. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica draait met de bal, schiet en ... Brzeszczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Gardeazábal Gómez speelt de bal door. Andrei heeft problemen om de bal te vangen. Andrei passt de bal in één keer door. Stoica rent richting de bal. Stoica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Arteta Amatrián is nu in balbezit. Arteta Amatrián passt de bal in één keer door. Cillessen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rechciński verovert de bal door een tackle van achteren. Rechciński draait met de bal, schiet en ... Gyenge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piczochy NieSzcze$cin 66%, FC Jujucam 34%.
Piczochy NieSzcze$cin - FC Jujucam 0:3

53e minuut.
Dante onderschept slim de pass. Nomuro is nu in balbezit. Nomuro met een sublieme pass. Arteta Amatrián bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteta Amatrián schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Prithvijaj passt de bal in één keer door. Yenice is nu in balbezit. Yenice met een sublieme pass. Formoso rent richting de bal. Formoso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Brzeszczyński trapt de bal weg. Prithvijaj rent richting de bal. Prithvijaj probeert naar een medespeler te passen. Daar is Formoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Formoso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Brzeszczyński trapt de bal weg van het doel. Gardeazábal Gómez kopt de bal weg. Stoica is nu in balbezit. Stoica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piczochy NieSzcze$cin - FC Jujucam 0:4

73e minuut.
Prithvijaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gardeazábal Gómez met een sublieme pass. Yenice speelt de bal door. Formoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Formoso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Arteta Amatrián de bal. Prithvijaj verovert de bal door een tackle van achteren. Prithvijaj passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stoica de bal. Stoica draait met de bal, schiet en ... Brzeszczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Rechciński probeert naar een medespeler te passen. Stoica is nu in balbezit. Stoica passt de bal in één keer door. Prithvijaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Prithvijaj geeft de bal voor. Brzeszczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Oghene geeft een hoge lob. Barbadilla Cervilla kan de bal niet met de borst controleren. Formoso is nu in balbezit. Formoso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piczochy NieSzcze$cin 60%, FC Jujucam 40%.
Piczochy NieSzcze$cin - FC Jujucam 0:4