Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: DİNOMO DENIZLI Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1349
FC DENİZLİSPOR Bagi FC Blue Stars
horoz Tactiek Tactic_BL
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 48.9
solid Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen solid


8e minuut.
Jendrysiak passt de bal zonder na te denken. Grazziano rent richting de bal. Grazziano passt de bal met de wreef. Rääbus is nu in balbezit. Rääbus haalt uit met een fantastische trap. Bádonyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Jendrysiak geeft een lange en hoge pass. Daar is Wysiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stafowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stafowski krijgt een gele kaart. Wysiecki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wysiecki kan niet meer verder spelen. Özler komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Grazziano neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Jendrysiak speelt de bal door. Rääbus is nu in balbezit. Özler is nu in balbezit. Rääbus is nu in balbezit. Rääbus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - Bagi FC Blue Stars 1:0

32e minuut.
Miranda passt de bal zonder na te denken. Rääbus probeert de bal met de borst te controleren. Palik probeert naar een medespeler te passen. Sós heeft problemen om de bal te vangen. Sós schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zsebe met een sublieme pass. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Capilla. Capilla krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Péri speelt de bal door. Miranda probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Palik de bal onder controle te krijgen. Rääbus bereikt de bal nog maar net als eerste. Özler bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - Bagi FC Blue Stars 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DENİZLİSPOR 53%, Bagi FC Blue Stars 47%.
FC DENİZLİSPOR - Bagi FC Blue Stars 2:0

48e minuut.
Capilla rent richting de bal. Capilla passt de bal in één keer door. Acaroğlu kan de bal niet met de borst controleren. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Palik de bal onder controle te krijgen. Perger rent richting de bal. Grazziano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Grazziano naar de kleedkamers voor een vroege douche.

74e minuut.
Jendrysiak rent richting de bal. Jendrysiak probeert naar een medespeler te passen. Özler rent richting de bal. Özler draait met de bal, schiet en ... Bádonyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - Bagi FC Blue Stars 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DENİZLİSPOR 61%, Bagi FC Blue Stars 39%.
FC DENİZLİSPOR - Bagi FC Blue Stars 3:0