Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ipating@o
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4232
Esporte Clube, CRUZEIRO Voltaço Futebol Clube
Ojogo Tactiek 343
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
44.6 gemiddelde waardering 33.7
solid Schieten good
good Passen average
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Mohsen passt de bal in één keer door. Kocyba probeert naar een medespeler te passen. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap. Couto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Daar is Mohsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlieberghe rent richting de bal. Vlieberghe met een sublieme pass. Grigoratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoratos haalt uit met een fantastische trap. Couto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Inworp. Mohsen met de inworp. Pesole bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Rheart onderschept slim de pass. Du Rheart geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Du Rheart met een sublieme pass. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe schiet op doel. Capixaba probeert de bal aan de voet te houden. Couto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Voltaço Futebol Clube 1:0

15e minuut.
Pesole speelt de bal door. Mohsen is nu in balbezit. Hálka maakt een afschuwelijke overtreding. Hálka krijgt een gele kaart. Mohsen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Du Rheart met een snel genomen vrije trap. Grigoratos krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Couto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Du Rheart rent richting de bal. Mohsen is nu in balbezit. Mohsen heeft problemen om de bal te vangen. Mohsen schiet op doel. Couto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Voltaço Futebol Clube 2:0

25e minuut.
Grigoratos passt de bal zonder na te denken. Vlieberghe is nu in balbezit. Daar is Vlieberghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap. Couto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Couto trapt de bal weg. Mohsen kopt de bal weg. Capixaba rent richting de bal. Vlieberghe onderschept slim de pass. Vlieberghe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Güçlütürk rent richting de bal. Gentier verovert de bal door een tackle van achteren. Gentier geeft een lange en hoge pass. Grigoratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoratos haalt uit met een fantastische trap. Couto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grigoratos rent richting de bal. Grigoratos draait met de bal, schiet en ... Couto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Newcombe passt de bal zonder na te denken. Mohsen rent richting de bal. Mohsen passt de bal met de wreef. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Patury verovert de bal door een tackle van achteren. Patury met een sublieme pass. Reis speelt de bal door. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube, CRUZEIRO 24%, Voltaço Futebol Clube 76%.
Esporte Clube, CRUZEIRO - Voltaço Futebol Clube 2:0

60e minuut.
Mohsen probeert de bal aan de voet te houden. Kocyba kopt de bal weg. Grigoratos rent richting de bal. Grigoratos haalt uit met een fantastische trap. Couto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Luengas is nu in balbezit. Luengas geeft een lange en hoge pass. Du Rheart kopt de bal weg. Grigoratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoratos schiet op doel. Couto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Patury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Voltaço Futebol Clube 3:0

64e minuut.
Mohsen probeert naar een medespeler te passen. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis geeft een lange en hoge pass. Grigoratos rent richting de bal. Grigoratos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Júnior heeft problemen om de bal te vangen. Vlieberghe rent richting de bal. Vlieberghe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Voltaço Futebol Clube 4:0

71e minuut.
Patury verovert de bal door een tackle van achteren. Mohsen rent richting de bal. Mohsen probeert naar een medespeler te passen. Vlieberghe heeft problemen om de bal te vangen. Vlieberghe schiet op doel. Couto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Du Rheart is nu in balbezit. Du Rheart passt de bal zonder na te denken. Grigoratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoratos draait met de bal, schiet en ... Couto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Voltaço Futebol Clube 5:0

80e minuut.
Capixaba maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Luengas is nu in balbezit. Luengas geeft een lange en hoge pass. Grigoratos is nu in balbezit. Grigoratos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Mohsen geeft de bal voor. Grigoratos heeft problemen om de bal te vangen. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe schiet op doel. Couto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Voltaço Futebol Clube 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube, CRUZEIRO 28%, Voltaço Futebol Clube 72%.
Esporte Clube, CRUZEIRO - Voltaço Futebol Clube 6:0