Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Zegrze Nieporęt Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6903
Zegrze Nieporęt VisualBlast
Tygrys Tactiek 433
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.7 gemiddelde waardering 50.1
good Schieten solid
average Passen solid
good Verdedigen excellent


8e minuut.
Balul kopt de bal weg. Zubizarreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubizarreta met een sublieme pass. Byrt is nu in balbezit. Byrt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rechciński kopt de bal weg. Klungelig pakt Maziarczyk de bal. Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx schiet op doel. Kędzia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - VisualBlast 0:1

15e minuut.
Balul bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul geeft een hoge lob. Krysiuk is nu in balbezit. Krysiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zegrze Nieporęt - VisualBlast 1:1

25e minuut.
Zubizarreta passt de bal zonder na te denken. Moczulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczulski passt de bal in één keer door. Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Moczulski probeert naar een medespeler te passen. Zubizarreta is nu in balbezit. Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx haalt uit met een fantastische trap. Serwotka probeert de bal aan de voet te houden. Kędzia bokst de bal weg. Byrt rent richting de bal. Byrt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - VisualBlast 1:2

43e minuut.
Kołodziej probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bochenek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyckx schiet op doel. Kędzia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - VisualBlast 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zegrze Nieporęt 60%, VisualBlast 40%.
Zegrze Nieporęt - VisualBlast 1:3

46e minuut.
Lenk komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gołąb geeft een lange en hoge pass. Bochenek geeft een hoge lob. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - VisualBlast 2:3

73e minuut.
Kriszt geeft een lange en hoge pass. Kuyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Maziarczyk ... Strafschop! Kuyckx raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuyckx zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kędzia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - VisualBlast 2:4

79e minuut.
Byrt is nu in balbezit. Bochenek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Byrt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moczulski met een snel genomen vrije trap. Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Spychalski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Byrt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Byrt legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kędzia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - VisualBlast 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zegrze Nieporęt 46%, VisualBlast 54%.
Zegrze Nieporęt - VisualBlast 2:5