Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Turul népe Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4143
Turul népe Korlat FC
442 Tactiek jjjjjjj
67% Balbezit 33%
30% Spel op eigen helft 70%
13 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
62 gemiddelde waardering 42.2
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Csiszér bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszkiewicz onderschept slim de pass. Laszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Isbrandt heeft problemen om de bal te vangen. Isbrandt geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Czapiga geeft een lange en hoge pass. Ghirimoldi kopt de bal weg. Musiałek controleert de bal met de borst. Taczała rent richting de bal. Taczała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turul népe - Korlat FC 1:0

13e minuut.
Isbrandt probeert naar een medespeler te passen. González del Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. González del Campo met een sublieme pass. Mikulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulski haalt uit met een fantastische trap. Urbaniczky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Laszkiewicz onderschept slim de pass. Laszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ghirimoldi speelt de bal door. Taczała rent richting de bal. Taczała haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Ghirimoldi geeft een hoge lob. Laszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszkiewicz geeft een hoge lob. Daar is Mikulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikulski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ghirimoldi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Taczała kopt de bal weg. Mikulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turul népe - Korlat FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turul népe 27%, Korlat FC 73%.
Turul népe - Korlat FC 2:0

49e minuut.
Bonicelli probeert naar een medespeler te passen. Ghirimoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghirimoldi geeft de bal voor. Mikulski is nu in balbezit. Mikulski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turul népe - Korlat FC 3:0

52e minuut.
Bonicelli met de inworp. Laszkiewicz rent richting de bal. Laszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Mikulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikulski haalt uit met een fantastische trap. Urbaniczky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Bonicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonicelli probeert naar een medespeler te passen. González del Campo speelt de bal door. Mikulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulski haalt uit met een fantastische trap. Urbaniczky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

59e minuut.
Urbaniczky probeert naar een medespeler te passen. Varró kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bala de bal onder controle te krijgen. Zago rent richting de bal. Zago draait met de bal, schiet en ... Sőreg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Czapiga is nu in balbezit. Czapiga passt de bal in één keer door. Mikulski rent richting de bal. Mikulski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turul népe - Korlat FC 4:0

82e minuut.
González del Campo is nu in balbezit. González del Campo passt de bal in één keer door. Mikulski is nu in balbezit. Mikulski schiet op doel. Urbaniczky maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turul népe 33%, Korlat FC 67%.
Turul népe - Korlat FC 4:0