Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:19
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: I Tragici Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 9585
I Tragici Inter Rondônia
eccola Tactiek 2021 532 BIL
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
44.5 gemiddelde waardering 55.9
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Klungelig pakt Secondi de bal. Bellido is nu in balbezit. De Rada Placer begaat een overtreding. Bellido wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bellido kan niet meer verder spelen. Arciniegas komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Souza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Souza met een snel genomen vrije trap. Risotto springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mydlo is nu in balbezit. Arciniegas verovert de bal door een tackle van achteren. Arciniegas passt de bal met de wreef. Secondi is nu in balbezit. Secondi schiet op doel. Vidal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

14e minuut.
Canelón geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Amendola neemt de hoekschop. Klungelig pakt Liistri de bal. Liistri draait met de bal, schiet en ... Vidal bokst de bal weg.

17e minuut.
Risotto geeft de bal voor. Scalera kopt de bal weg. Liistri speelt de bal door. Secondi is nu in balbezit. Secondi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Arciniegas passt de bal zonder na te denken. Amendola rent richting de bal. Amendola passt de bal met de wreef. Secondi is nu in balbezit. Secondi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Casaburi passt de bal zonder na te denken. Liistri rent richting de bal. Liistri speelt de bal door. Arciniegas rent richting de bal. Arciniegas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De Rada Placer geeft de bal voor. Giannino rent richting de bal. de Oliveira onderschept slim de pass. de Oliveira schiet op doel. Lellis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Inter Rondônia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Tragici 46%, Inter Rondônia 54%.
I Tragici - Inter Rondônia 0:1

46e minuut.
Campanella komt het veld opgelopen. Peruzzini komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Mydlo rent richting de bal. Mydlo geeft de bal voor. Risotto rent richting de bal. Risotto haalt uit met een fantastische trap. Lellis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Inter Rondônia 0:2

52e minuut.
Altini geeft een hoge lob. Mydlo is nu in balbezit. Mydlo geeft een lange en hoge pass. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quércia rent richting de bal. Quércia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Inter Rondônia 0:3

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fontoura geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. de Oliveira krijgt zijn hoofd ertegen. Risotto rent richting de bal. Risotto haalt uit met een fantastische trap. Lellis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Altini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontoura onderschept slim de pass. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto draait met de bal, schiet en ... Lellis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Inter Rondônia 0:4

65e minuut.
da Silva geeft een hoge lob. de Oliveira kopt de bal weg. Risotto rent richting de bal. Risotto haalt uit met een fantastische trap. Lellis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Inter Rondônia 0:5

67e minuut.
Mesiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontoura onderschept slim de pass. Fontoura passt de bal met de wreef. Risotto rent richting de bal. Risotto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Campanella met de inworp. Liistri is nu in balbezit. Liistri geeft een lange en hoge pass. Arciniegas is nu in balbezit. Arciniegas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Secondi kopt de bal weg. Arciniegas heeft problemen om de bal te vangen. Mydlo is nu in balbezit. Arciniegas onderschept slim de pass. Arciniegas draait met de bal, schiet en ... Vidal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Kamdem verovert de bal door een tackle van achteren. Kamdem geeft een lange en hoge pass. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Inter Rondônia 0:6

82e minuut.
Amendola is nu in balbezit. Fontoura onderschept slim de pass. Fontoura passt de bal zonder na te denken. Risotto is nu in balbezit. Risotto schiet op doel. Lellis bokst de bal weg.

87e minuut.
Risotto is nu in balbezit. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto rent richting de bal. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Inter Rondônia 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Tragici 64%, Inter Rondônia 36%.
I Tragici - Inter Rondônia 0:7