Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Force boys FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 13573
Force boys FC Yellows
1striker Tactiek GYDCC-3**3^
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
67.5 gemiddelde waardering 54.3
formidabel Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Lewejohann verovert de bal door een tackle van achteren. Hanf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanf geeft een lange en hoge pass. Brunat springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Yellows 1:0

7e minuut.
Defilippi onderschept slim de pass. Markus met een sublieme pass. MacIndoe bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIndoe geeft de bal voor. Brunat maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Markus bereikt de bal nog maar net als eerste. Markus geeft een hoge lob. Brunat kopt de bal weg. Hanf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanf draait met de bal, schiet en ... Witek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Sălăgeanu geeft een lange en hoge pass. Brunat is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hanf neemt de hoekschop. Brunat springt en kopt de bal. Witek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Hanf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanf passt de bal met de wreef. Scarpulla probeert naar een medespeler te passen. Hanf geeft een lange en hoge pass. Brunat krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Markus passt de bal met de wreef. Sălăgeanu met een sublieme pass. Hanf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanf geeft een lange en hoge pass. Brunat krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

29e minuut.
MacIndoe passt de bal in één keer door. Hanf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanf geeft een hoge lob. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Lewejohann geeft een lange en hoge pass. Shelach kopt de bal weg. Kindera rent richting de bal. Mirancea onderschept slim de pass. Mirancea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Force boys FC - Yellows 1:1

39e minuut.
Danino passt de bal in één keer door. Mirancea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pergolini. Pergolini krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Hanf passt de bal met de wreef. Brunat is nu in balbezit. Brunat passt de bal met de wreef. MacIndoe rent richting de bal. MacIndoe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Yellows 2:1

43e minuut.
MacIndoe is nu in balbezit. MacIndoe geeft een hoge lob. Hanf kopt de bal weg. Brunat is nu in balbezit. Brunat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force boys FC 34%, Yellows 66%.
Force boys FC - Yellows 2:1

46e minuut.
Sălăgeanu probeert naar een medespeler te passen. MacIndoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat rent richting de bal. Brunat draait met de bal, schiet en ... Witek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Yellows 3:1

53e minuut.
Daar is Hanf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanf speelt de bal door. Brunat is nu in balbezit. Brunat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sălăgeanu probeert naar een medespeler te passen. Hanf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanf passt de bal zonder na te denken. Brunat rent richting de bal. Brunat schiet op doel. Witek bokst de bal weg.

80e minuut.
Mirancea speelt de bal door. Scarpulla rent richting de bal. Tamam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tamam krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Hanf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanf geeft een lange en hoge pass. Brunat is nu in balbezit. Brunat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Yellows 4:1

84e minuut.
Daar is Markus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markus probeert naar een medespeler te passen. Hanf speelt de bal door. Brunat is nu in balbezit. Brunat draait met de bal, schiet en ... Witek bokst de bal weg.

88e minuut.
Boussatta is nu in balbezit. Boussatta geeft een lange en hoge pass. Daar is Markus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacIndoe geeft een lange en hoge pass. Brunat springt en kopt de bal. Witek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force boys FC 29%, Yellows 71%.
Force boys FC - Yellows 4:1