Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: NITRAMONIA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4771
Inter-ENA Fagaras ELAZIĞSPOR.
523 Tactiek nus
44% Balbezit 56%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.3 gemiddelde waardering 51.5
brilliant Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Tuấn Dũng passt de bal met de wreef. Tołyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółw rent richting de bal. Żółw geeft een hoge lob. Tuấn Dũng maakt een snoekduik en kopt de bal. Mantalos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Pazio met de inworp. Chang is nu in balbezit. Chang geeft een lange en hoge pass. Moisander krijgt zijn hoofd ertegen. Dordoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Żółw rent richting de bal. Żółw probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Dũng haalt uit met een fantastische trap. Mantalos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - ELAZIĞSPOR. 1:0

17e minuut.
Kamade verovert de bal door een tackle van achteren. Kamade met een sublieme pass. Żółw is nu in balbezit. Żółw geeft de bal voor. Butcaru springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gutiérrez Robles met de inworp. Zasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Butcaru haalt uit met een fantastische trap. Mantalos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - ELAZIĞSPOR. 2:0

21e minuut.
Butcaru is nu in balbezit. Butcaru passt de bal in één keer door. Tuấn Dũng is nu in balbezit. Tuấn Dũng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - ELAZIĞSPOR. 3:0

34e minuut.
Gutiérrez Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Robles speelt de bal door. Tuấn Dũng rent richting de bal. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru haalt uit met een fantastische trap. Mantalos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Pazio is nu in balbezit. Inworp. Pazio met de inworp. Klungelig pakt Kamade de bal. Kamade geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Nadoveza verovert de bal door een tackle van achteren. Tołyż is nu in balbezit. Tuấn Dũng rent richting de bal. Tuấn Dũng schiet op doel. Mantalos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - ELAZIĞSPOR. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-ENA Fagaras 36%, ELAZIĞSPOR. 64%.
Inter-ENA Fagaras - ELAZIĞSPOR. 4:0

46e minuut.
Pazdan komt het veld opgelopen. Urbányi komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Nadoveza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Tołyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Tołyż draait met de bal, schiet en ... Urbányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - ELAZIĞSPOR. 5:0

63e minuut.
Inworp. Fournarakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żółw speelt de bal door. Daar is Tuấn Dũng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Dũng draait met de bal, schiet en ... Urbányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Pazdan onderschept slim de pass. Gutiérrez Robles rent richting de bal. Pazdan onderschept slim de pass. Pazdan geeft een lange en hoge pass. Alparslan springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - ELAZIĞSPOR. 5:1

67e minuut.
De Winter rent richting de bal. Żółw onderschept slim de pass. Żółw probeert naar een medespeler te passen. Tołyż is nu in balbezit. Tołyż draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Gutiérrez Robles passt de bal zonder na te denken. Tuấn Dũng rent richting de bal. Tuấn Dũng passt de bal met de wreef. Butcaru rent richting de bal. Butcaru draait met de bal, schiet en ... Urbányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Klungelig pakt Tuấn Dũng de bal. Nadoveza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Dũng onderschept slim de pass. Tuấn Dũng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - ELAZIĞSPOR. 6:1

80e minuut.
Żółw bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółw passt de bal zonder na te denken. Tołyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Tołyż haalt uit met een fantastische trap. Urbányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - ELAZIĞSPOR. 7:1

86e minuut.
Alparslan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-ENA Fagaras 39%, ELAZIĞSPOR. 61%.
Inter-ENA Fagaras - ELAZIĞSPOR. 7:1