Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Zgleyers Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5335
Zgleyers Victoria Zabrze
5-3-2 wide Tactiek over8000 +2def
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
43.8 gemiddelde waardering 39.5
solid Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Eraclito rent richting de bal. Ochocki verovert de bal door een tackle van achteren. Drwal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochocki onderschept slim de pass. Ochocki schiet op doel. Pietryka bokst de bal weg.

4e minuut.
Hajdamowicz rent richting de bal. Pajor onderschept slim de pass. Pajor geeft een lange en hoge pass. Makuch rent richting de bal. Makuch schiet op doel. Pietryka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Eraclito geeft een lange en hoge pass. Krentusz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sagan neemt vlug de vrije trap. Makuch rent richting de bal. Makuch draait met de bal, schiet en ... Pietryka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bacusiewicz rent richting de bal. Ochocki verovert de bal door een tackle van achteren. Ochocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zgleyers - Victoria Zabrze 1:0

19e minuut.
Madej probeert naar een medespeler te passen. Ochocki is nu in balbezit. Mądrochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochocki verovert de bal door een tackle van achteren. Ochocki haalt uit met een fantastische trap. Pietryka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Kempiński is nu in balbezit. Hajdamowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sagan rent richting de bal. Hajdamowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap. Żądlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Madej verovert de bal door een tackle van achteren. Jerlicz rent richting de bal. Madej onderschept slim de pass. Ochocki is nu in balbezit. Ochocki draait met de bal, schiet en ... Pietryka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Pajor is nu in balbezit. Pajor geeft de bal voor. Makuch rent richting de bal. Makuch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zgleyers - Victoria Zabrze 2:0

37e minuut.
Makuch is nu in balbezit. Pietryka probeert naar een medespeler te passen. Madej kopt de bal weg. Ochocki is nu in balbezit. Ochocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zgleyers 49%, Victoria Zabrze 51%.
Zgleyers - Victoria Zabrze 2:0

46e minuut.
Bąkiewcz komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Bacusiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bukel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukel geeft de bal voor. Ochocki probeert de bal met de borst te controleren. Ochocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ochocki verovert de bal door een tackle van achteren. Drwal is nu in balbezit. Ochocki verovert de bal door een tackle van achteren. Ochocki haalt uit met een fantastische trap. Pietryka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mądrochowski geeft de bal voor. Hajdamowicz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kempiński neemt vlug de vrije trap. Ochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Eraclito verovert de bal door een tackle van achteren. Eraclito met een sublieme pass. Makuch is nu in balbezit. Makuch haalt uit met een fantastische trap. Pietryka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zgleyers - Victoria Zabrze 3:0

79e minuut.
Klimkiewicz geeft een hoge lob. Drwal heeft problemen om de bal te vangen. Makuch is nu in balbezit. Ochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochocki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zgleyers - Victoria Zabrze 4:0

84e minuut.
Eraclito rent richting de bal. Eraclito geeft een lange en hoge pass. Marcola probeert de bal aan de voet te houden. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zgleyers 38%, Victoria Zabrze 62%.
Zgleyers - Victoria Zabrze 4:0