Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΙOΛIKOΣ Midnight Gods
corn 2 Tactiek corner
60% Balbezit 40%
42% Spel op eigen helft 58%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
72.2 gemiddelde waardering 60
very good Schieten solid
excellent Passen very good
incredible Verdedigen good


1e minuut.
Gerontas kopt de bal weg. Fotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss onderschept slim de pass. Deiss schiet op doel. Ypsilantis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 1:0

12e minuut.
Deiss is nu in balbezit. Fotakis rent richting de bal. Deiss verovert de bal door een tackle van achteren. Deiss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 2:0

15e minuut.
Gerontas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andreou is nu in balbezit. Deiss onderschept slim de pass. Deiss schiet op doel. Ypsilantis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 3:0

18e minuut.
Astorino speelt de bal door. Deiss rent richting de bal. Fotakis rent richting de bal. Deiss verovert de bal door een tackle van achteren. Deiss draait met de bal, schiet en ... Ypsilantis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Deiss is nu in balbezit. Deiss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 4:0

24e minuut.
Dubuś speelt de bal door. Deiss is nu in balbezit. Fotakis is nu in balbezit. Deiss verovert de bal door een tackle van achteren. Deiss schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss schiet op doel. Ypsilantis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 5:0

28e minuut.
Gerontas neemt de hoekschop. Fotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fotakis speelt de bal door. Gerontas is nu in balbezit. Gerontas schiet op doel. Archontidis bokst de bal weg.

35e minuut.
Dubuś passt de bal in één keer door. Koern rent richting de bal. Koern passt de bal met de wreef. Deiss rent richting de bal. Deiss haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deiss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andreou is nu in balbezit. Deiss onderschept slim de pass. Deiss heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deiss is nu in balbezit. Deiss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΙOΛIKOΣ 40%, Midnight Gods 60%.
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 6:0

46e minuut.
Velásquez komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Gerontas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss onderschept slim de pass. Fotakis rent richting de bal. Deiss onderschept slim de pass. Deiss draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andreou probeert de bal aan de voet te houden. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

52e minuut.
Dubuś onderschept slim de pass. Dubuś probeert naar een medespeler te passen. Mantzanas speelt de bal door. Seara is nu in balbezit. Seara draait met de bal, schiet en ... Ypsilantis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ypsilantis speelt de bal door. Dubuś speelt de bal door. Klungelig pakt Fotakis de bal. Deiss is nu in balbezit. Deiss draait met de bal, schiet en ... Ypsilantis bokst de bal weg. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 7:0

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Dubuś de bal onder controle te krijgen. Koern is nu in balbezit. Koern geeft de bal voor. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Andreou onderschept slim de pass. Archontidis met een sublieme pass. Fotakis probeert de bal met de borst te controleren. Deiss verovert de bal door een tackle van achteren. Deiss draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 8:0

69e minuut.
Klungelig pakt Koern de bal. Koern met een sublieme pass. Fotakis verovert de bal door een tackle van achteren. Deiss rent richting de bal. Deiss draait met de bal, schiet en ... Ypsilantis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss schiet op doel. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Thiện Ân probeert naar een medespeler te passen. Scieur bereikt de bal nog maar net als eerste. Scieur passt de bal met de wreef. Deiss rent richting de bal. Deiss draait met de bal, schiet en ... Ypsilantis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Echegaray komt het veld opgelopen. Jeny komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Mantzanas probeert naar een medespeler te passen. Jeny speelt de bal door. Echegaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Echegaray draait met de bal, schiet en ... Ypsilantis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΙOΛIKOΣ 43%, Midnight Gods 57%.
ΑΙOΛIKOΣ - Midnight Gods 8:0