Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: ATATÜRK STADI
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
Turk Hooligans FC Ekseri Grbavi
424 Tactiek 14-2-4-3-1-2
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
63.8 gemiddelde waardering 63.5
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


3e minuut.
Wabik rent richting de bal. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie passt de bal in één keer door. Ynclán Pajares geeft een lange en hoge pass. Wabik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Lopes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ynclán Pajares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arsenie rent richting de bal. Arsenie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Ynclán Pajares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ynclán Pajares geeft een lange en hoge pass. Daar is Vukomanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wabik is nu in balbezit. Wabik haalt uit met een fantastische trap. Šestak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ignazi geeft de bal voor. Legčević controleert de bal met de borst. Ynclán Pajares speelt de bal door. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Šimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatov verovert de bal door een tackle van achteren. Mijatov speelt de bal door. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Mijatov probeert naar een medespeler te passen. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak passt de bal met de wreef. Daar is Saperlot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saperlot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Ekseri Grbavi 0:1

41e minuut.
Oross met een harde bal richting middenveld. Qualls probeert naar een medespeler te passen. Belenardıç rent richting de bal. Belenardıç geeft een lange en hoge pass. Wabik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turk Hooligans FC 45%, Ekseri Grbavi 55%.
Turk Hooligans FC - Ekseri Grbavi 0:1

53e minuut.
Ynclán Pajares rent richting de bal. Ynclán Pajares geeft een hoge lob. Strujic heeft problemen om de bal te vangen. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Belenardıç passt de bal met de wreef. Qualls is nu in balbezit. Qualls passt de bal zonder na te denken. Wabik rent richting de bal. Wabik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Saperlot onderschept slim de pass. Saperlot passt de bal met de wreef. Udiljak is nu in balbezit. Udiljak draait met de bal, schiet en ... Oross probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Májer speelt de bal door. Vukomanović onderschept slim de pass. Belenardıç speelt de bal door. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wabik rent richting de bal. Wabik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turk Hooligans FC - Ekseri Grbavi 1:1

85e minuut.
Lopes onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Belenardıç geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Qualls geeft een hoge lob. Wabik krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Lopes de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turk Hooligans FC 48%, Ekseri Grbavi 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turk Hooligans FC - Ekseri Grbavi 1:1