Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Rautalaakso Rangers Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2556
Rautalaakso Rangers FC90min
442 Tactiek Tikitaka
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 39.2
matig Schieten redelijk
matig Passen zwak
redelijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Klungelig pakt Haaja de bal. Keinänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Yepez de bal. Yepez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Koppinen verovert de bal door een tackle van achteren. Koppinen passt de bal zonder na te denken. Leponiemi verovert de bal door een tackle van achteren. Välisuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisuo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hietanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yepez bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - FC90min 0:1

11e minuut.
Hepokorpi geeft een lange en hoge pass. Haaja kopt de bal weg. Keinänen speelt de bal door. Koppinen rent richting de bal. Koppinen draait met de bal, schiet en ... Hietanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Amaral probeert naar een medespeler te passen. Keinänen is nu in balbezit. Keinänen met een sublieme pass. Koppinen is nu in balbezit. Koppinen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Koppinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koppinen passt de bal in één keer door. Välisuo is nu in balbezit. Välisuo haalt uit met een fantastische trap. Hietanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - FC90min 0:2

23e minuut.
Keinänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Keinänen speelt de bal door. Yepez is nu in balbezit. Yepez draait met de bal, schiet en ... Hietanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - FC90min 0:3

25e minuut.
Yepez is nu in balbezit. Niittyluoto verovert de bal door een tackle van achteren. Välisuo verovert de bal door een tackle van achteren. Koppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Välisuo onderschept slim de pass. Välisuo met een sublieme pass. Koppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Koppinen de bal. Koppinen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Yepez passt de bal met de wreef. Koppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Välisuo de bal onder controle te krijgen. Hietanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - FC90min 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rautalaakso Rangers 79%, FC90min 21%.
Rautalaakso Rangers - FC90min 0:4

58e minuut.
Amaral verovert de bal door een tackle van achteren. Amaral speelt de bal door. Klungelig pakt Koppinen de bal. Välisuo is nu in balbezit. Välisuo schiet op doel. Hietanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - FC90min 0:5

73e minuut.
Torvinen geeft een hoge lob. Vesama rent richting de bal. Vesama passt de bal met de wreef. Saukkonen is nu in balbezit. Saukkonen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Niittyluoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Keinänen onderschept slim de pass. Keinänen probeert naar een medespeler te passen. Yepez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yepez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Välisuo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - FC90min 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rautalaakso Rangers 70%, FC90min 30%.
Rautalaakso Rangers - FC90min 0:6