Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: U.C. SAMPDORIA Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2413
U.C. SAMPDORIA A.C Telefono Casa
BOBBYGOAL Tactiek 433coppa
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
18 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 32.4
formidable Schieten average
good Passen weak
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Skadarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Caretti begaat een overtreding. Skadarka raakt geblesseerd tijdens het duel. Mezheiko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marcellis heeft problemen om de bal te vangen. Firea kopt de bal weg. Marcellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcellis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Güçlütürk onderschept slim de pass. Güçlütürk probeert naar een medespeler te passen. Marcellis rent richting de bal. Marcellis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fernandes de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Skadarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skadarka passt de bal met de wreef. Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Firea verovert de bal door een tackle van achteren. Firea schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Skadarka neemt de hoekschop. Firea rent richting de bal. Firea draait met de bal, schiet en ... Tzavelas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - A.C Telefono Casa 1:0

27e minuut.
Vieira Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira Machado geeft een lange en hoge pass. Pilo heeft problemen om de bal te vangen. Skadarka is nu in balbezit. Skadarka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marcellis neemt de hoekschop. Caretti probeert de bal met de borst te controleren. Skadarka rent richting de bal. Skadarka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bogers is nu in balbezit. Bogers probeert naar een medespeler te passen. Roveri rent richting de bal. Marcellis onderschept slim de pass. Marcellis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. SAMPDORIA 24%, A.C Telefono Casa 76%.
U.C. SAMPDORIA - A.C Telefono Casa 1:0

65e minuut.
Marcellis met een snelle inworp. Monfredini bereikt de bal nog maar net als eerste. Firea onderschept slim de pass. Firea geeft een lange en hoge pass. Skadarka krijgt zijn hoofd ertegen. Tzavelas bokst de bal weg. Fernandes geeft de bal voor. Codreanu rent richting de bal. Bogers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bogers krijgt een gele kaart. Codreanu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

79e minuut.
Klungelig pakt Marcellis de bal. Marcellis geeft een hoge lob. Firea rent richting de bal. Firea haalt uit met een fantastische trap. Tzavelas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - A.C Telefono Casa 2:0

83e minuut.
Skadarka geeft een hoge lob. Fernandes kopt de bal weg. Mezheiko probeert naar een medespeler te passen. Firea rent richting de bal. Firea draait met de bal, schiet en ... Tzavelas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Amalfitano is nu in balbezit. Güçlütürk onderschept slim de pass. Güçlütürk passt de bal zonder na te denken. Marcellis rent richting de bal. Marcellis schiet op doel. Tzavelas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - A.C Telefono Casa 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. SAMPDORIA 27%, A.C Telefono Casa 73%.
U.C. SAMPDORIA - A.C Telefono Casa 3:0