Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Slavie Krompach Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3567
Slavie Krompach FC BARILOCHE
433 Tactiek ECV
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 41.3
weak Schieten solid
weak Passen good
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Orlievsky verovert de bal door een tackle van achteren. Orlievsky speelt de bal door. Varlamov rent richting de bal. Varlamov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - FC BARILOCHE 0:1

6e minuut.
Hluboček rent richting de bal. Varlamov onderschept slim de pass. Bruk is nu in balbezit. Varlamov verovert de bal door een tackle van achteren. Varlamov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Podhrázský is nu in balbezit. Novales onderschept slim de pass. Novales speelt de bal door. Varlamov is nu in balbezit. Varlamov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - FC BARILOCHE 0:2

23e minuut.
Esquivel speelt de bal door. Boleslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Varlamov onderschept slim de pass. Varlamov schiet op doel. Çoniku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - FC BARILOCHE 0:3

28e minuut.
Varlamov is nu in balbezit. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Varlamov rent richting de bal. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki haalt uit met een fantastische trap. Çoniku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Varlamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boleslav rent richting de bal. Varlamov verovert de bal door een tackle van achteren. Varlamov haalt uit met een fantastische trap. Çoniku probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - FC BARILOCHE 0:4

36e minuut.
Anfuso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrkal verovert de bal door een tackle van achteren. Hluboček rent richting de bal. Cvrkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrkal haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Esquivel rent richting de bal. Esquivel passt de bal met de wreef. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki haalt uit met een fantastische trap. Çoniku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki passt de bal in één keer door. Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Varlamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Varlamov haalt uit met een fantastische trap. Çoniku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Çoniku met een harde bal richting middenveld. Esquivel kopt de bal weg. Daar is Boleslav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varlamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Varlamov schiet op doel. Çoniku bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavie Krompach 71%, FC BARILOCHE 29%.
Slavie Krompach - FC BARILOCHE 0:4

46e minuut.
Barrichello komt het veld opgelopen. Chiţulescu komt het veld opgelopen. Lojanazi komt het veld opgelopen. Kishishev komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Hluboček kan de bal niet met de borst controleren. Novales bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hluboček. Hluboček krijgt een gele kaart. Novales is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Novales met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Jouza de bal. Varlamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Varlamov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - FC BARILOCHE 0:5

53e minuut.
Orlievsky verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţulescu rent richting de bal. Chiţulescu met een sublieme pass. Varlamov rent richting de bal. Varlamov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - FC BARILOCHE 0:6

64e minuut.
Cvrkal passt de bal in één keer door. Chiţulescu is nu in balbezit. Chiţulescu met een sublieme pass. Varlamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Varlamov draait met de bal, schiet en ... Çoniku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Orlaineta passt de bal zonder na te denken. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel passt de bal met de wreef. Varlamov rent richting de bal. Varlamov haalt uit met een fantastische trap. Çoniku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - FC BARILOCHE 0:7

71e minuut.
Stijnen komt het veld opgelopen. Podhrázský speelt de bal door. Klungelig pakt Pistorius de bal. Stijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijnen schiet op doel. Çoniku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Orlievsky geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţulescu haalt uit met een fantastische trap. Çoniku probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - FC BARILOCHE 0:8

74e minuut.
Cvrkal met de inworp. Hluboček bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Barrichello zijn tegenspeler op de grond. Barrichello krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Orlievsky met de inworp. Barrichello rent richting de bal. Barrichello geeft een lange en hoge pass. Chiţulescu is nu in balbezit. Chiţulescu draait met de bal, schiet en ... Çoniku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Boleslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Boleslav geeft een lange en hoge pass. Stijnen rent richting de bal. Stijnen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - FC BARILOCHE 0:9

81e minuut.
Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel onderschept slim de pass. Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Stijnen is nu in balbezit. Stijnen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - FC BARILOCHE 0:10

88e minuut.
Hönig is nu in balbezit. Hönig geeft de bal voor. Podhrázský rent richting de bal. Podhrázský schiet op doel. Kishishev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - FC BARILOCHE 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavie Krompach 57%, FC BARILOCHE 43%.
Slavie Krompach - FC BARILOCHE 1:10