Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:24
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Duelistii Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6703
Duelistii CFR Halta Cozia
3 ATT Tactiek a patra
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
37.7 gemiddelde waardering 60.4
adequate Schieten formidable
good Passen formidable
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Douglas is nu in balbezit. Douglas geeft de bal voor. Miron kopt de bal weg. Petrescu rent richting de bal. Petrescu schiet op doel. Espinosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grzeszczak rent richting de bal. Grzeszczak draait met de bal, schiet en ... Espinosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Douglas is nu in balbezit. Douglas geeft de bal voor. Ilioara springt en kopt de bal. Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă geeft een hoge lob. Petrescu kopt de bal weg. Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak draait met de bal, schiet en ... Espinosa bokst de bal weg. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - CFR Halta Cozia 0:1

10e minuut.
Dobeş geeft een hoge lob. Stănăşilă kopt de bal weg. Ilioara met een sublieme pass. Grzeszczak is nu in balbezit. Grzeszczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ilioara rent richting de bal. Ilioara passt de bal met de wreef. Gallego met een sublieme pass. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrescu draait met de bal, schiet en ... Espinosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - CFR Halta Cozia 0:2

20e minuut.
Gallego geeft de bal voor. Butilă kopt de bal weg. Ilioara speelt de bal door. Grzeszczak rent richting de bal. Grzeszczak draait met de bal, schiet en ... Espinosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Douglas onderschept slim de pass. Douglas passt de bal in één keer door. Ilioara is nu in balbezit. Petrescu is nu in balbezit. Petrescu draait met de bal, schiet en ... Espinosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Grzeszczak de bal. Grzeszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - CFR Halta Cozia 0:3

26e minuut.
Stănăşilă onderschept slim de pass. Gallego met een sublieme pass. Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak schiet op doel. Espinosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - CFR Halta Cozia 0:4

30e minuut.
Ilioara onderschept slim de pass. Grzeszczak is nu in balbezit. Grzeszczak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Petrescu de bal onder controle te krijgen. Espinosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - CFR Halta Cozia 0:5

33e minuut.
Mătăsaru geeft de bal voor. Miron rent richting de bal. Butilă begaat een overtreding. Miron raakt geblesseerd tijdens het duel. Petrescu wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Grzeszczak passt de bal met de wreef. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara passt de bal met de wreef. Petrescu rent richting de bal. Petrescu haalt uit met een fantastische trap. Espinosa bokst de bal weg. Douglas is nu in balbezit. Douglas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - CFR Halta Cozia 0:6

39e minuut.
Dobeş is nu in balbezit. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobeş. Dobeş krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Butilă kopt de bal weg. Chiriţă speelt de bal door. Koclęga probeert de bal met de borst te controleren. Grzeszczak is nu in balbezit. Grzeszczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - CFR Halta Cozia 0:7

41e minuut.
Ilioara met de inworp. Grzeszczak is nu in balbezit. Douglas met een sublieme pass. Grzeszczak is nu in balbezit. Grzeszczak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gogoasă heeft problemen om de bal te vangen. Miron rent richting de bal. Miron draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gallego speelt de bal door. Ilioara rent richting de bal. Ilioara passt de bal zonder na te denken. Grzeszczak rent richting de bal. Grzeszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 80%, CFR Halta Cozia 20%.
Duelistii - CFR Halta Cozia 0:7

46e minuut.
Archip komt het veld opgelopen. Perliński komt het veld opgelopen. Saés komt het veld opgelopen. Precel komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Mătăsaru met een sublieme pass. Douglas controleert de bal met de borst. Gallego probeert naar een medespeler te passen. Miron is nu in balbezit. Miron passt de bal met de wreef. Espinosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - CFR Halta Cozia 0:8

50e minuut.
Stănăşilă probeert naar een medespeler te passen. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara passt de bal zonder na te denken. Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Grzeszczak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - CFR Halta Cozia 0:9

55e minuut.
Ilioara passt de bal zonder na te denken. Douglas rent richting de bal. Douglas passt de bal met de wreef. Petrescu rent richting de bal. Petrescu schiet op doel. Espinosa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - CFR Halta Cozia 0:10

58e minuut.
Mătăsaru rent richting de bal. Mătăsaru geeft een lange en hoge pass. Grzeszczak is nu in balbezit. Grzeszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - CFR Halta Cozia 0:11

63e minuut.
Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron rent richting de bal. Gallego speelt de bal door. Petrescu is nu in balbezit. Petrescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru passt de bal in één keer door. Miron is nu in balbezit. Douglas geeft een hoge lob. Grzeszczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Saés rent richting de bal. Saés probeert naar een medespeler te passen. Veren geeft een hoge lob. Grzeszczak is nu in balbezit. Grzeszczak draait met de bal, schiet en ... Espinosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gallego speelt de bal door. Klungelig pakt Petrescu de bal. Petrescu draait met de bal, schiet en ... Espinosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - CFR Halta Cozia 0:12

70e minuut.
Douglas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gogoasă de bal. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron draait met de bal, schiet en ... Espinosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - CFR Halta Cozia 0:13

71e minuut.
Archip met de inworp. Gallego geeft een hoge lob. Grzeszczak rent richting de bal. Grzeszczak schiet op doel. Espinosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - CFR Halta Cozia 0:14

77e minuut.
Stănăşilă onderschept slim de pass. Ilioara met een sublieme pass. Grzeszczak is nu in balbezit. Gallego is nu in balbezit. Gallego haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Ilioara de bal. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara onderschept slim de pass. Ilioara geeft een lange en hoge pass. Grzeszczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - CFR Halta Cozia 0:15

83e minuut.
Archip is nu in balbezit. Ilioara onderschept slim de pass. Ilioara met een sublieme pass. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - CFR Halta Cozia 0:16

85e minuut.
Archip rent richting de bal. Ilioara onderschept slim de pass. Ilioara passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grzeszczak de bal. Grzeszczak schiet op doel. Espinosa bokst de bal weg.

88e minuut.
Butilă met een sublieme pass. Archip is nu in balbezit. Grzeszczak onderschept slim de pass. Grzeszczak draait met de bal, schiet en ... Espinosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - CFR Halta Cozia 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 68%, CFR Halta Cozia 32%.
Duelistii - CFR Halta Cozia 0:17