Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Piquillo Stadium
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 8112
ulubli_lodosa Rovello
3 del Tactiek IV MP
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 55.5
solide Schieten goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Jagorkinas passt de bal zonder na te denken. Bareja met een sublieme pass. de la Torre probeert naar een medespeler te passen. Strzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bakalarz probeert naar een medespeler te passen. Pätz rent richting de bal. Met opzet legt Bakalarz zijn tegenspeler op de grond. Bakalarz krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Wuijts verovert de bal door een tackle van achteren. Wuijts passt de bal zonder na te denken. Bareja speelt de bal door. Reimer rent richting de bal. Reimer schiet op doel. Buleatã verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reimer rent richting de bal. Reimer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ulubli_lodosa - Rovello 0:1

32e minuut.
Martín Mozos bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Mozos geeft een hoge lob. Espuña kopt de bal weg. Tabar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabar haalt uit met een fantastische trap. Jędrzejczyk bokst de bal weg.

34e minuut.
Butteri draait met de bal, schiet en ... Pedrosa probeert de bal aan de voet te houden. Espuña is nu in balbezit. Espuña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ulubli_lodosa - Rovello 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ulubli_lodosa 53%, Rovello 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ulubli_lodosa - Rovello 1:1

46e minuut.
Güiza komt het veld opgelopen. Grădescu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Inworp. Strzałka met een snelle inworp. de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Torre passt de bal in één keer door. Jagorkinas geeft de bal voor. Buleatã probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Duru verovert de bal door een tackle van achteren. Duru geeft de bal voor. Strzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałka draait met de bal, schiet en ... Buleatã probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ulubli_lodosa - Rovello 1:2

56e minuut.
Wuijts geeft de bal voor. Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz passt de bal zonder na te denken. Butteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Butteri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Grădescu is nu in balbezit. Strzałka onderschept slim de pass. Pätz bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałka onderschept slim de pass. Strzałka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Buleatã met een sublieme pass. Pätz probeert de bal met de borst te controleren. Pätz probeert naar een medespeler te passen. Espuña rent richting de bal. Espuña schiet op doel. Jędrzejczyk bokst de bal weg. Butteri is nu in balbezit. Butteri schiet op doel. Paal! Jędrzejczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Butteri bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Wuijts verovert de bal door een tackle van achteren. Grădescu is nu in balbezit. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Butteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Butteri draait met de bal, schiet en ... Jędrzejczyk bokst de bal weg.

73e minuut.
Strzałka is nu in balbezit. Wuijts onderschept slim de pass. Wuijts geeft de bal voor. Butteri rent richting de bal. Butteri haalt uit met een fantastische trap. Jędrzejczyk bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pätz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Espuña rent richting de bal. Espuña haalt uit met een fantastische trap. Jędrzejczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Jagorkinas geeft een lange en hoge pass. Stadelnikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimer verovert de bal door een tackle van achteren. Reimer draait met de bal, schiet en ... Buleatã maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ulubli_lodosa - Rovello 1:3

81e minuut.
Wuijts geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de la Torre met een snelle inworp. Strzałka is nu in balbezit. Strzałka geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Strzałka onderschept slim de pass. Wuijts is nu in balbezit. Wuijts geeft een lange en hoge pass. Butteri is nu in balbezit. Butteri geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ulubli_lodosa 58%, Rovello 42%.
ulubli_lodosa - Rovello 1:3