Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Enugu Rangers Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3351
Enugu Rangers Viva la JUVE
molze Tactiek meczowa
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 48
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 62.1
adequate Schieten excellent
adequate Passen formidable
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Elharar trapt de bal weg. Kežman kopt de bal weg. Ratyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratyński schiet op doel. Elharar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Cumerlotti is nu in balbezit. onderschept slim de pass. speelt de bal door. Daar is Kujawiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kujawiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lucero met een snelle inworp. Cumerlotti geeft een hoge lob. Škorić rent richting de bal. Škorić schiet op doel. Elharar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ratyński is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kežman zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Škorić onderschept slim de pass. Škorić geeft de bal voor. Daar is Biesiekierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratyński schiet op doel. Paal! Elharar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Kežman onderschept slim de pass. Kežman met een sublieme pass. Brodnicki met een sublieme pass. Klungelig pakt Škorić de bal. Škorić schiet op doel. Elharar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Škorić probeert naar een medespeler te passen. Śmiechowicz is nu in balbezit. Ratyński verovert de bal door een tackle van achteren. Ratyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Lucero passt de bal met de wreef. Daar is Brodnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brodnicki passt de bal met de wreef. Škorić rent richting de bal. Škorić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gardocki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ratyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Elharar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ratyński heeft problemen om de bal te vangen. Ratyński passt de bal met de wreef. Škorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Škorić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Viva la JUVE 0:1

28e minuut.
Cumerlotti probeert naar een medespeler te passen. Ratyński is nu in balbezit. Biesiekierski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Biesiekierski krijgt een gele kaart. Ratyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brodnicki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Elharar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Ratyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratyński passt de bal met de wreef. Škorić rent richting de bal. Škorić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Viva la JUVE 0:2

34e minuut.
Gardocki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rydz. Gardocki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brodnicki met een snel genomen vrije trap. Gardocki met een sublieme pass. Cumerlotti rent richting de bal. Cumerlotti geeft een lange en hoge pass. Ratyński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ratyński probeert de bal aan de voet te houden. Kežman rent richting de bal. Kežman passt de bal in één keer door. Škorić is nu in balbezit. Škorić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Viva la JUVE 0:3

38e minuut.
Jankowicz onderschept slim de pass. Jankowicz geeft een hoge lob. Gardocki kopt de bal weg. Škorić is nu in balbezit. Škorić haalt uit met een fantastische trap. Elharar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Škorić is nu in balbezit. Škorić passt de bal zonder na te denken. Ratyński is nu in balbezit. Ratyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Viva la JUVE 0:4

43e minuut.
Kežman bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumerlotti rent richting de bal. Cumerlotti speelt de bal door. Brodnicki geeft een hoge lob. Škorić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Škorić rent richting de bal. Škorić geeft de bal voor. Ratyński is nu in balbezit. Ratyński draait met de bal, schiet en ... Elharar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Viva la JUVE 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 72%, Viva la JUVE 28%.
Enugu Rangers - Viva la JUVE 0:5

48e minuut.
Jankowicz rent richting de bal. Gardocki rent richting de bal. Gardocki passt de bal met de wreef. Škorić rent richting de bal. Škorić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kežman met de inworp. Ratyński rent richting de bal. Śmiechowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ratyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brodnicki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Cumerlotti kopt de bal weg. Klungelig pakt Śmiechowicz de bal. Škorić is nu in balbezit. Škorić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Viva la JUVE 0:6

57e minuut.
Lucero met een sublieme pass. Kežman heeft problemen om de bal te vangen. Kežman passt de bal met de wreef. Ratyński rent richting de bal. Ratyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Gardocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škorić rent richting de bal. Gardocki rent richting de bal. Škorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Škorić schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Elharar met een harde bal richting middenveld. Bagaziński probeert de bal met de borst te controleren. Cumerlotti met een sublieme pass. Kežman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kežman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Śmiechowicz geeft een lange en hoge pass. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarski geeft de bal voor. Kežman is nu in balbezit. Kežman draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Brodnicki kopt de bal weg. Škorić is nu in balbezit. Jaruga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Škorić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brodnicki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Škorić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cumerlotti is nu in balbezit. Cumerlotti geeft de bal voor. Škorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Škorić haalt uit met een fantastische trap. Elharar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Elharar trapt de bal weg. Kežman kopt de bal weg. Ratyński rent richting de bal. Ratyński schiet op doel. Elharar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Viva la JUVE 0:7

66e minuut.
Rydz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gardocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brodnicki probeert naar een medespeler te passen. Gardocki geeft een hoge lob. Elharar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ratyński is nu in balbezit. Ratyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Viva la JUVE 0:8

67e minuut.
Škorić geeft de bal voor. Kežman is nu in balbezit. Kežman passt de bal zonder na te denken. Ratyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratyński haalt uit met een fantastische trap. Elharar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Škorić is nu in balbezit. Škorić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Viva la JUVE 0:9

69e minuut.
Klungelig pakt Śmiechowicz de bal. Škorić verovert de bal door een tackle van achteren. Ratyński rent richting de bal. Škorić is nu in balbezit. Škorić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Pawski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ratyński de bal. Ratyński passt de bal in één keer door. Škorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Škorić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Škorić is nu in balbezit. Škorić met een sublieme pass. Ratyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratyński schiet op doel. Elharar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Elharar trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lucero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kežman is nu in balbezit. Kežman haalt uit met een fantastische trap. Elharar bokst de bal weg.

84e minuut.
Lucero met een sublieme pass. Kežman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kežman passt de bal zonder na te denken. Ratyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratyński schiet op doel. Elharar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Škorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Škorić haalt uit met een fantastische trap. Elharar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Viva la JUVE 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 86%, Viva la JUVE 14%.
Enugu Rangers - Viva la JUVE 0:10