Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kids Team Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 5413
Kids Team dynamoo
Cupa Tactiek me
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
21 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 48.7
excellent Schieten solid
solid Passen very good
good Verdedigen good


1e minuut.
Strašek onderschept slim de pass. Damian verovert de bal door een tackle van achteren. Oprişan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oprişan krijgt een gele kaart. Damian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paler wilt de vrije trap nemen. Maneiro bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Strašek is nu in balbezit. Strašek geeft een lange en hoge pass. Mihnea rent richting de bal. Mihnea haalt uit met een fantastische trap. Chiţulescu bokst de bal weg.

6e minuut.
Aubrecht met een sublieme pass. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas speelt de bal door. Paler is nu in balbezit. Paler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Damian is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cozma. Damian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aubrecht zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Oprişan de bal. Damian verovert de bal door een tackle van achteren. Damian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Oprişan speelt de bal door. Oprişan rent richting de bal. Oprişan speelt de bal door. Colmenares is nu in balbezit. Colmenares schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kids Team - dynamoo 0:1

18e minuut.
Cozma speelt de bal door. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldescu rent richting de bal. Boldescu geeft een lange en hoge pass. Colmenares krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Inworp. Manaflı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aubrecht rent richting de bal. Aubrecht geeft de bal voor. Damian krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Grama geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Domínguez de bal onder controle te krijgen. Damian is nu in balbezit. Damian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kids Team - dynamoo 1:1

29e minuut.
Daar is Cozma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cozma speelt de bal door. Mihnea rent richting de bal. Mihnea draait met de bal, schiet en ... Chiţulescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Oprişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian verovert de bal door een tackle van achteren. Damian met een sublieme pass. Paler heeft problemen om de bal te vangen. Paler draait met de bal, schiet en ... Maneiro bokst de bal weg.

34e minuut.
Boldescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldescu passt de bal in één keer door. Engwall is nu in balbezit. Mihnea onderschept slim de pass. Mihnea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Aubrecht verovert de bal door een tackle van achteren. Bastidas speelt de bal door. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Chiţulescu speelt de bal door. Manaflı kopt de bal weg. Klungelig pakt Paler de bal. Damian is nu in balbezit. Damian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Manaflı geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dimitrie de bal. Damian rent richting de bal. Klungelig pakt Damian de bal. Damian haalt uit met een fantastische trap. Maneiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kids Team 54%, dynamoo 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kids Team - dynamoo 1:1

51e minuut.
Boldescu passt de bal met de wreef. Mihnea rent richting de bal. Bastidas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mihnea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mihnea neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Chiţulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Bastidas rent richting de bal. Bastidas passt de bal zonder na te denken. Manaflı speelt de bal door. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian haalt uit met een fantastische trap. Maneiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldescu met een sublieme pass. Mihnea rent richting de bal. Mihnea haalt uit met een fantastische trap. Chiţulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Oprişan speelt de bal door. Colmenares is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oprişan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mihnea maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Domínguez kopt de bal weg. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas passt de bal in één keer door. Paler is nu in balbezit. Paler schiet op doel. Maneiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Bastidas met een snelle inworp. Aubrecht is nu in balbezit. Aubrecht geeft de bal voor. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez schiet op doel. Maneiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Strašek heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kids Team - dynamoo 2:1

77e minuut.
Domínguez passt de bal in één keer door. Damian rent richting de bal. Paler rent richting de bal. Paler haalt uit met een fantastische trap. Maneiro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Damian passt de bal in één keer door. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas speelt de bal door. Klungelig pakt Paler de bal. Paler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Aubrecht kopt de bal weg. Klungelig pakt Strašek de bal. Paler rent richting de bal. Damian rent richting de bal. Damian draait met de bal, schiet en ... Maneiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paler is nu in balbezit. Paler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kids Team - dynamoo 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kids Team 48%, dynamoo 52%.
Kids Team - dynamoo 3:1