Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: SAULINK
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3615
FC Starköl FC Gurtenwald
Origi Tactiek Fluegel
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 36.9
solide Schieten redelijk
goed Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


10e minuut.
Vitti rent richting de bal. Vitti geeft een lange en hoge pass. Kovacevic heeft problemen om de bal te vangen. Brodbeck rent richting de bal. Brodbeck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gryglak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Molęda is nu in balbezit. Molęda passt de bal in één keer door. Porokhnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Porokhnenko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Aelpler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gryglak met de inworp. Parreira geeft de bal voor. Honegger springt en kopt de bal. Centenari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toffali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Mazurkiewicz kopt de bal weg. Cvijetić is nu in balbezit. Cvijetić passt de bal zonder na te denken. Porokhnenko rent richting de bal. Porokhnenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - FC Gurtenwald 1:0

25e minuut.
Cvijetić rent richting de bal. Cvijetić passt de bal met de wreef. Derdaś speelt de bal door. Porokhnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Porokhnenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Derdaś passt de bal met de wreef. Cvijetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijetić onderschept slim de pass. Cvijetić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Izzo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Molęda de bal onder controle te krijgen. Brodbeck rent richting de bal. Honegger rent richting de bal. Honegger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Brodbeck onderschept slim de pass. Brodbeck speelt de bal door. Izzo is nu in balbezit. Izzo geeft een lange en hoge pass. Brodbeck krijgt zijn hoofd ertegen. Toffali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kovacevic bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Vitti probeert naar een medespeler te passen. Parreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira passt de bal met de wreef. Honegger is nu in balbezit. Honegger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Picardo passt de bal zonder na te denken. Derdaś rent richting de bal. Derdaś passt de bal met de wreef. Porokhnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Porokhnenko schiet op doel. Aelpler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cvijetić rent richting de bal. Cvijetić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 44%, FC Gurtenwald 56%.
FC Starköl - FC Gurtenwald 1:0

57e minuut.
Giudici bereikt de bal nog maar net als eerste. Giudici geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Picardo de bal. Izzo is nu in balbezit. Izzo geeft de bal voor. Toffali bokst de bal weg. Honegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Honegger haalt uit met een fantastische trap. Toffali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cvijetić is nu in balbezit. Cvijetić passt de bal zonder na te denken. Derdaś controleert de bal met de borst. Porokhnenko is nu in balbezit. Porokhnenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Porokhnenko met een sublieme pass. Poklička bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklička geeft een hoge lob. Cvijetić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Mazurkiewicz de bal onder controle te krijgen. Izzo probeert naar een medespeler te passen. Samino is nu in balbezit. Samino passt de bal zonder na te denken. Picardo geeft een hoge lob. Aelpler bokst de bal weg.

80e minuut.
Kovacevic geeft een hoge lob. Cvijetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijetić geeft de bal voor. Porokhnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Porokhnenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Derdaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Derdaś geeft de bal voor. Klungelig pakt Porokhnenko de bal. Cvijetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijetić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Picardo met de inworp. Cvijetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijetić geeft een lange en hoge pass. Porokhnenko is nu in balbezit. Porokhnenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - FC Gurtenwald 2:0

89e minuut.
Poklička geeft de bal voor. Klungelig pakt Izzo de bal. Izzo speelt de bal door. Honegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Honegger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 46%, FC Gurtenwald 54%.
FC Starköl - FC Gurtenwald 2:0