Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: SAULINK
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 6469
FC Starköl Kickers Höudi
Origi Tactiek Classic Modern W
51% Balbezit 49%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 31
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
47.2 gemiddelde waardering 58.7
goed Schieten uitmuntend
goed Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Waffler rent richting de bal. Molęda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waffler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Waffler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Méresse de bal. Aufschlaeger is nu in balbezit. Curdy is nu in balbezit. Curdy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Klungelig pakt Rodríguez Cabo de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mazurkiewicz. Rodríguez Cabo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Waffler met een snel genomen vrije trap. Curdy springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Molęda passt de bal zonder na te denken. Méresse geeft een hoge lob. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Derdaś verovert de bal door een tackle van achteren. Derdaś haalt uit met een fantastische trap. Vanaveski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Stuber geeft de bal voor. İleri bereikt de bal nog maar net als eerste. İleri passt de bal met de wreef. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Schwalbe heeft problemen om de bal te vangen. Schwalbe kopt de bal weg. Waffler probeert naar een medespeler te passen. Curdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Curdy draait met de bal, schiet en ... Toffali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Daar is Curdy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van İleri. Curdy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schwalbe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aufschlaeger springt en kopt de bal. Toffali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Kickers Höudi 0:1

24e minuut.
Centenari is nu in balbezit. Centenari passt de bal in één keer door. Méresse heeft problemen om de bal te vangen. Curdy is nu in balbezit. Curdy draait met de bal, schiet en ... Toffali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Schwalbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwalbe geeft de bal voor. Aufschlaeger rent richting de bal. Curdy is nu in balbezit. Curdy draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Kickers Höudi 0:2

32e minuut.
Hirsiger geeft een lange en hoge pass. Aufschlaeger maakt een snoekduik en kopt de bal. İleri probeert de bal aan de voet te houden. Curdy is nu in balbezit. Curdy draait met de bal, schiet en ... Toffali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Molęda is nu in balbezit. Schwalbe onderschept slim de pass. Schwalbe probeert naar een medespeler te passen. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Molęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurkiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mazurkiewicz krijgt een gele kaart. Aufschlaeger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Curdy kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Kickers Höudi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 74%, Kickers Höudi 26%.
FC Starköl - Kickers Höudi 0:3

47e minuut.
Aufschlaeger heeft problemen om de bal te vangen. İleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger verovert de bal door een tackle van achteren. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Toffali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Kickers Höudi 0:4

50e minuut.
Waffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Curdy de bal. Curdy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Inworp. Schwalbe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waffler is nu in balbezit. Waffler geeft de bal voor. Aufschlaeger springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Waffler rent richting de bal. Waffler passt de bal zonder na te denken. Hirsiger probeert naar een medespeler te passen. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Klungelig pakt Schwalbe de bal. Schwalbe passt de bal zonder na te denken. Waffler met een sublieme pass. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Elias speelt de bal door. Rodríguez Cabo rent richting de bal. Rodríguez Cabo speelt de bal door. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Elias rent richting de bal. Elias geeft een hoge lob. Aufschlaeger kopt de bal weg. Curdy is nu in balbezit. Curdy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Kickers Höudi 0:5

58e minuut.
Daar is Rodríguez Cabo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Cabo geeft de bal voor. Curdy rent richting de bal. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hirsiger kopt de bal weg. Aufschlaeger is nu in balbezit. Curdy is nu in balbezit. Curdy schiet op doel. Toffali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schwalbe neemt de hoekschop. Curdy krijgt zijn hoofd ertegen. Toffali probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger probeert naar een medespeler te passen. Curdy probeert naar een medespeler te passen. Hirsiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsiger draait met de bal, schiet en ... Toffali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Rodríguez Cabo geeft een hoge lob. Curdy kopt de bal weg. Hirsiger rent richting de bal. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Waffler geeft de bal voor. İleri heeft problemen om de bal te vangen. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger schiet op doel. Toffali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Kickers Höudi 0:6

79e minuut.
Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Cabo verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Cabo passt de bal in één keer door. Curdy is nu in balbezit. Curdy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Curdy rent richting de bal. İleri verovert de bal door een tackle van achteren. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Toffali probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Aufschlaeger is nu in balbezit. İleri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aufschlaeger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Aufschlaeger neemt zijn aanloop. Toffali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Kickers Höudi 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 75%, Kickers Höudi 25%.
FC Starköl - Kickers Höudi 0:7