Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 02:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Legion FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6085
Legion FC L.A. Firpo
Def1 Tactiek 2020NEW
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 58.6
solid Schieten excellent
adequate Passen very good
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Zellweger draait met de bal, schiet en ... Floris probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Izturis neemt de hoekschop. Bähringer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion FC - L.A. Firpo 0:1

9e minuut.
Prada rent richting de bal. Izturis verovert de bal door een tackle van achteren. Izturis passt de bal zonder na te denken. Zellweger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zellweger draait met de bal, schiet en ... Madajczyk bokst de bal weg.

13e minuut.
Bähringer is nu in balbezit. Bähringer passt de bal in één keer door. Zellweger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zellweger schiet op doel. Madajczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion FC - L.A. Firpo 0:2

18e minuut.
Moromete geeft de bal voor. Bähringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähringer passt de bal met de wreef. Branigan rent richting de bal. Branigan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Izturis is nu in balbezit. Izturis met een sublieme pass. Zellweger is nu in balbezit. Zellweger draait met de bal, schiet en ... Madajczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion FC - L.A. Firpo 0:3

25e minuut.
Flynn met een sublieme pass. Zambrzycki geeft een hoge lob. Nadiroğlu rent richting de bal. Nadiroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion FC - L.A. Firpo 1:3

27e minuut.
Flynn kopt de bal weg. Zambrzycki is nu in balbezit. Nadiroğlu met een sublieme pass. West is nu in balbezit. West schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion FC - L.A. Firpo 2:3

37e minuut.
Gesuato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Branigan is nu in balbezit. Branigan geeft een hoge lob. Zellweger krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Fort de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Izturis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bähringer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion FC - L.A. Firpo 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion FC 71%, L.A. Firpo 29%.
Legion FC - L.A. Firpo 2:4

50e minuut.
Flynn kopt de bal weg. Daar is Bähringer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mondragon. Bähringer raakt geblesseerd tijdens het duel. Gesuato wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion FC - L.A. Firpo 2:5

51e minuut.
Moromete passt de bal zonder na te denken. Izturis rent richting de bal. Izturis passt de bal in één keer door. Bähringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähringer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion FC - L.A. Firpo 2:6

54e minuut.
Moromete met een sublieme pass. Bähringer rent richting de bal. Bähringer passt de bal zonder na te denken. Zellweger rent richting de bal. Zellweger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Gesuato draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cockburn de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Izturis neemt de hoekschop. Bähringer krijgt zijn hoofd ertegen. Madajczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Szwarczewski passt de bal in één keer door. Izturis heeft problemen om de bal te vangen. Izturis speelt de bal door. Zellweger is nu in balbezit. Zellweger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Fort geeft de bal voor. Inworp. Gesuato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Izturis geeft een hoge lob. Bähringer krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Madajczyk bokst de bal weg. Zellweger rent richting de bal. Zellweger draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Gesuato geeft een lange en hoge pass. Zellweger probeert de bal aan de voet te houden. Cockburn probeert naar een medespeler te passen. Gesuato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesuato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is West, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gesuato probeert naar een medespeler te passen. Floris bereikt de bal nog maar net als eerste. Zellweger verovert de bal door een tackle van achteren. Zellweger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Izturis probeert naar een medespeler te passen. Gesuato rent richting de bal. Gesuato schiet op doel. Fort probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cockburn met een sublieme pass. Gesuato controleert de bal met de borst. Bellone rent richting de bal. Gesuato verovert de bal door een tackle van achteren. Gesuato schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Moromete kopt de bal weg. Bähringer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mondragon. Bähringer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gesuato wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Branigan verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas is nu in balbezit. Branigan probeert naar een medespeler te passen. Bähringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähringer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Vargas speelt de bal door. Branigan is nu in balbezit. Flynn is nu in balbezit. Branigan onderschept slim de pass. Branigan geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Bähringer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valenzuela komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion FC 76%, L.A. Firpo 24%.
Legion FC - L.A. Firpo 2:6