Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Drunken Elephants Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5341
Drunken Elephants Schadenfreude
4-2-3-1 breed Tactiek up tight
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
70 gemiddelde waardering 53.6
uitmuntend Schieten uitstekend
uitmuntend Passen goed
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Dagerlund probeert naar een medespeler te passen. Esposito is nu in balbezit. Esposito geeft een lange en hoge pass. Paczos rent richting de bal. Paczos schiet op doel. Dickins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Łojek onderschept slim de pass. Łojek geeft een hoge lob. Habers geeft een lange en hoge pass. Paczos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Scalat geeft een lange en hoge pass. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomarańczawski is nu in balbezit. Paczos verovert de bal door een tackle van achteren. Paczos haalt uit met een fantastische trap. Dickins bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Van Walle rent richting de bal. Kokkineas verovert de bal door een tackle van achteren. Kokkineas passt de bal met de wreef. Bull bereikt de bal nog maar net als eerste. Bull draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Esposito kopt de bal weg. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradkowski onderschept slim de pass. Verkin onderschept slim de pass. Verkin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Scalat geeft een lange en hoge pass. Łojek rent richting de bal. Łojek probeert naar een medespeler te passen. Kokkineas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkineas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Esposito passt de bal zonder na te denken. Cámara bereikt de bal nog maar net als eerste. Cámara geeft een hoge lob. Paczos rent richting de bal. Paczos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drunken Elephants 43%, Schadenfreude 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Drunken Elephants - Schadenfreude 0:0

52e minuut.
Esposito bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito geeft de bal voor. Verkin kopt de bal weg. Paczos rent richting de bal. Paczos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Klungelig pakt Szmatuła de bal. Boyajyan verovert de bal door een tackle van achteren. Boyajyan geeft een lange en hoge pass. Paczos is nu in balbezit. Paczos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Esposito verovert de bal door een tackle van achteren. Esposito geeft de bal voor. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczos draait met de bal, schiet en ... Dickins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drunken Elephants - Schadenfreude 1:0

74e minuut.
Cámara rent richting de bal. Cámara geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Monnet de bal onder controle te krijgen. Paczos rent richting de bal. Paczos haalt uit met een fantastische trap. Dickins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Cámara rent richting de bal. Cámara passt de bal zonder na te denken. Alexe geeft een lange en hoge pass. Esposito geeft een hoge lob. Paczos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dagerlund is nu in balbezit. Dagerlund geeft een hoge lob. Verkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Boyajyan de bal onder controle te krijgen. Szmatuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan verovert de bal door een tackle van achteren. Boyajyan geeft een hoge lob. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Esposito zal de hoekschop nemen. Paczos maakt een snoekduik en kopt de bal. Dickins werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drunken Elephants 37%, Schadenfreude 63%.
Drunken Elephants - Schadenfreude 1:0