Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKY-is-the-LIMIT Real Guayaba CF
2024-2025 Tactiek dogo argentino
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 46.8
uitmuntend Schieten matig
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Crăciun rent richting de bal. Trincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun geeft een lange en hoge pass. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caramitru rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Langowski zal de hoekschop nemen. Caramitru maakt een snoekduik en kopt de bal. Tamborim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Trincea onderschept slim de pass. Trincea probeert naar een medespeler te passen. Abdel Fatah geeft een hoge lob. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Tamborim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Inworp. Codrescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Real Guayaba CF 1:0

14e minuut.
Codrescu kopt de bal weg. Langowski is nu in balbezit. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru schiet op doel. Tamborim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Real Guayaba CF 2:0

16e minuut.
Abdel Fatah rent richting de bal. Abdel Fatah geeft een lange en hoge pass. Parissi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caramitru rent richting de bal. Caramitru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Real Guayaba CF 3:0

20e minuut.
Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu geeft een hoge lob. Langowski kopt de bal weg. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hải tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Langowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Codrescu met een snel genomen vrije trap. Matei kopt de bal weg. Langowski rent richting de bal. Langowski draait met de bal, schiet en ... Tamborim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Real Guayaba CF 4:0

30e minuut.
Codrescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Langowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrero rent richting de bal. Caramitru verovert de bal door een tackle van achteren. Caramitru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Echenausi met een sublieme pass. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Real Guayaba CF 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKY-is-the-LIMIT 35%, Real Guayaba CF 65%.
SKY-is-the-LIMIT - Real Guayaba CF 5:0

50e minuut.
Codrescu onderschept slim de pass. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Langowski de bal. Langowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Real Guayaba CF 6:0

54e minuut.
Adames bereikt de bal nog maar net als eerste. Adames passt de bal in één keer door. Echenausi is nu in balbezit. Langowski onderschept slim de pass. Langowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Łużyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Mee de bal. Birikimci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Birikimci krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu passt de bal met de wreef. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski schiet op doel. Tamborim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Real Guayaba CF 7:0

59e minuut.
Caramitru is nu in balbezit. Langowski is nu in balbezit. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru schiet op doel. Tamborim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Real Guayaba CF 8:0

60e minuut.
Infante raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koch komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Abdel Fatah speelt de bal door. Oportunista rent richting de bal. Oportunista geeft een hoge lob. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Codrescu is nu in balbezit. Codrescu passt de bal zonder na te denken. Crăciun speelt de bal door. Caramitru rent richting de bal. Caramitru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Codrescu met een sublieme pass. Sułkowski rent richting de bal. Birikimci verovert de bal door een tackle van achteren. Koch rent richting de bal. Koch draait met de bal, schiet en ... Gogola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKY-is-the-LIMIT 39%, Real Guayaba CF 61%.
SKY-is-the-LIMIT - Real Guayaba CF 8:0