Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKY-is-the-LIMIT Inter-ENA Fagaras
2024-2025 Tactiek 523
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 1
61.2 gemiddelde waardering 56.3
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Gutiérrez Robles heeft problemen om de bal te vangen. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mvila zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mvila moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mvila schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Codrescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crăciun met een snel genomen vrije trap. Caramitru krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Dordoni bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Inter-ENA Fagaras 1:0

8e minuut.
Crăciun geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szaleniec de bal. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru haalt uit met een fantastische trap. Dordoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sočejevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sočejevas geeft de bal voor. Trincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Trincea geeft een hoge lob. Caramitru springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Codrescu is nu in balbezit. Codrescu passt de bal zonder na te denken. Langowski is nu in balbezit. Langowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Amstel de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sočejevas is nu in balbezit. Caramitru onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Inter-ENA Fagaras 2:0

13e minuut.
Daar is Butcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrescu rent richting de bal. Sočejevas is nu in balbezit. Codrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Codrescu schiet op doel. Dordoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Crăciun passt de bal zonder na te denken. Caramitru is nu in balbezit. Met opzet legt Amstel zijn tegenspeler op de grond. Caramitru wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

27e minuut.
Codrescu geeft een hoge lob. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Langowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caramitru legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Dordoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Szaleniec rent richting de bal. Szaleniec geeft een hoge lob. Abdel Fatah kopt de bal weg. Langowski rent richting de bal. Langowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Szaleniec de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Codrescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Caramitru krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Inter-ENA Fagaras 3:0

39e minuut.
Szaleniec rent richting de bal. Szaleniec geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez Robles kopt de bal weg. Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Langowski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Codrescu neemt de hoekschop. Żółw kopt de bal weg. Trincea is nu in balbezit. Trincea geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Inter-ENA Fagaras 4:0

43e minuut.
Fournarakis geeft een hoge lob. Razim kopt de bal weg. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anum verovert de bal door een tackle van achteren. Anum schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iţic komt het veld opgelopen. Matak komt het veld opgelopen. Exousidis komt het veld opgelopen. Mordak komt het veld opgelopen. Osorio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKY-is-the-LIMIT 39%, Inter-ENA Fagaras 61%.
SKY-is-the-LIMIT - Inter-ENA Fagaras 4:0

47e minuut.
Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru rent richting de bal. Langowski rent richting de bal. Langowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Inter-ENA Fagaras 5:0

50e minuut.
Codrescu is nu in balbezit. Langowski is nu in balbezit. Langowski probeert naar een medespeler te passen. Caramitru rent richting de bal. Caramitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Inter-ENA Fagaras 6:0

56e minuut.
Amstel probeert naar een medespeler te passen. Razim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trincea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Razim raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Amstel neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Crăciun is nu in balbezit. Crăciun met een sublieme pass. Caramitru rent richting de bal. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Osorio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Inter-ENA Fagaras 7:0

58e minuut.
Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun passt de bal met de wreef. Daar is Codrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Caramitru springt en kopt de bal. Osorio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Codrescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Exousidis rent richting de bal. Crăciun verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciun passt de bal in één keer door. Codrescu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Langowski is nu in balbezit. Caramitru is nu in balbezit. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru rent richting de bal. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Osorio bokst de bal weg.

66e minuut.
Codrescu passt de bal met de wreef. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru rent richting de bal. Langowski is nu in balbezit. Langowski haalt uit met een fantastische trap. Osorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caramitru rent richting de bal. Caramitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Inter-ENA Fagaras 8:0

68e minuut.
Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun passt de bal in één keer door. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Caramitru krijgt zijn hoofd ertegen. Osorio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Inter-ENA Fagaras 9:0

71e minuut.
Codrescu is nu in balbezit. Sočejevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Codrescu schiet op doel. Osorio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Inter-ENA Fagaras 10:0

72e minuut.
Caramitru probeert de bal met de borst te controleren. Amstel rent richting de bal. Caramitru verovert de bal door een tackle van achteren. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Fournarakis is nu in balbezit. Fournarakis geeft de bal voor. Caramitru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trincea geeft een lange en hoge pass. Caramitru maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Langowski rent richting de bal. Caramitru rent richting de bal. Langowski rent richting de bal. Caramitru rent richting de bal. Caramitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Inter-ENA Fagaras 11:0

88e minuut.
Codrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru schiet op doel. Osorio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - Inter-ENA Fagaras 12:0

89e minuut.
Anum rent richting de bal. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun passt de bal in één keer door. Caramitru rent richting de bal. Caramitru haalt uit met een fantastische trap. Osorio bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKY-is-the-LIMIT 32%, Inter-ENA Fagaras 68%.
SKY-is-the-LIMIT - Inter-ENA Fagaras 12:0