Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:19
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Mao International Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 6288
Mao International Reconquista FFC
2 Vs 2 Tactiek 2vs2
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
20 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 59.9
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Daar is Thorsø, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chełmicki verovert de bal door een tackle van achteren. Chełmicki geeft een lange en hoge pass. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan schiet op doel. Armelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Łeptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmicki verovert de bal door een tackle van achteren. Chełmicki probeert naar een medespeler te passen. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Thorsø neemt de hoekschop. Łeptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Łeptuch passt de bal in één keer door. Thorsø is nu in balbezit. Thorsø draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chełmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmicki geeft een lange en hoge pass. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap. Armelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 1:0

14e minuut.
Sanamyan met de inworp. Chełmicki is nu in balbezit. Chełmicki met een sublieme pass. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Łeptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rocca verovert de bal door een tackle van achteren. La Rocca speelt de bal door. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Locatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Locatelli geeft een hoge lob. Chełmicki kopt de bal weg. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan draait met de bal, schiet en ... Armelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 2:0

30e minuut.
Gervasi geeft een hoge lob. Chełmicki met een sublieme pass. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap. Armelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 3:0

32e minuut.
Łeptuch probeert naar een medespeler te passen. Hanoune heeft problemen om de bal te vangen. Joller rent richting de bal. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan schiet op doel. Armelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Sanamyan met een snelle inworp. Chełmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorsø verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Thorsø de bal. Thorsø haalt uit met een fantastische trap. Pedrun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Sanamyan is nu in balbezit. Łeptuch verovert de bal door een tackle van achteren. Łeptuch met een sublieme pass. Thorsø bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorsø haalt uit met een fantastische trap. Pedrun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Thorsø bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmicki onderschept slim de pass. Chełmicki geeft een hoge lob. Sanamyan heeft problemen om de bal te vangen. Sanamyan draait met de bal, schiet en ... Armelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mao International 53%, Reconquista FFC 47%.
Mao International - Reconquista FFC 3:0

47e minuut.
Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim geeft een hoge lob. Thorsø is nu in balbezit. Thorsø heeft problemen om de bal te vangen. Thorsø schiet op doel. Pedrun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pedrun speelt de bal door. Łeptuch is nu in balbezit. Sanamyan onderschept slim de pass. Sanamyan schiet op doel. Armelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Armelli trapt de bal weg. Chełmicki kopt de bal weg. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap. Armelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 4:0

57e minuut.
Łeptuch geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanamyan met een snelle inworp. Chełmicki is nu in balbezit. Chełmicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Armelli met een harde bal richting middenveld. Chełmicki kopt de bal weg. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap. Armelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Sanamyan kopt de bal weg. Łeptuch met een sublieme pass. Salemme met een sublieme pass. Thorsø rent richting de bal. Thorsø schiet op doel. Pedrun bokst de bal weg. Chełmicki probeert naar een medespeler te passen. Felici speelt de bal door. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan schiet op doel. Armelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 5:0

69e minuut.
Chełmicki rent richting de bal. Łeptuch probeert naar een medespeler te passen. Thorsø rent richting de bal. Thorsø schiet op doel. Pedrun maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 5:1

84e minuut.
La Rocca met een sublieme pass. Gervasi rent richting de bal. Gervasi geeft een hoge lob. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap. Armelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Freitas probeert naar een medespeler te passen. Łeptuch is nu in balbezit. Łeptuch met een sublieme pass. Klungelig pakt Thorsø de bal. Thorsø schiet op doel. Pedrun bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mao International 51%, Reconquista FFC 49%.
Mao International - Reconquista FFC 5:1