Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:24
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Kosmo Team Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 12237
Kosmo Team Lion`sTeam
k352 Tactiek M Citys
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
57.4 gemiddelde waardering 63.6
formidable Schieten formidable
solid Passen excellent
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Boloboc speelt de bal door. Daar is Ryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryś passt de bal met de wreef. Maniu is nu in balbezit. Maniu draait met de bal, schiet en ... Fodor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Lion`sTeam 0:1

9e minuut.
Glorioso geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Petriş de bal. Ryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryś haalt uit met een fantastische trap. Fodor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
West passt de bal in één keer door. Glorioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Glorioso geeft een hoge lob. Maniu rent richting de bal. Maniu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Tămâie de bal. West speelt de bal door. Glorioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Glorioso geeft een hoge lob. Maniu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Raţă rent richting de bal. Cozzula onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vajda. Cozzula raakt geblesseerd tijdens het duel. Barbaru wilt de vrije trap nemen. Archutowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rozan zal de hoekschop nemen. Galuppi springt en kopt de bal. Archutowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Menegolo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kosmo Team - Lion`sTeam 1:1

25e minuut.
Ryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočibušić onderschept slim de pass. Maniu onderschept slim de pass. Maniu draait met de bal, schiet en ... Fodor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Lion`sTeam 1:2

26e minuut.
Maniu passt de bal zonder na te denken. Glorioso is nu in balbezit. Glorioso probeert naar een medespeler te passen. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Fodor trapt de bal weg van het doel. Gică kan de bal niet met de borst controleren. Gică passt de bal zonder na te denken. Ryś rent richting de bal. Ryś draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Inworp. West met de inworp. Glorioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Glorioso geeft een lange en hoge pass. Maniu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ryś verovert de bal door een tackle van achteren. Ryś passt de bal zonder na te denken. Maniu rent richting de bal. Maniu draait met de bal, schiet en ... Fodor probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ponce komt het veld opgelopen. Manni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmo Team 55%, Lion`sTeam 45%.
Kosmo Team - Lion`sTeam 1:2

46e minuut.
Soliwoda komt het veld opgelopen. Lombardia komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Fodor speelt de bal door. Ponce probeert de bal met de borst te controleren. Gică geeft een hoge lob. Lombardia maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Glorioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Glorioso passt de bal in één keer door. Lombardia is nu in balbezit. Lombardia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Lion`sTeam 1:3

61e minuut.
Inworp. Scarlat komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Fulga probeert naar een medespeler te passen. Soliwoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardia is nu in balbezit. Soliwoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Soliwoda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ponce is nu in balbezit. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sychev onderschept slim de pass. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Gică kopt de bal weg. Tămâie is nu in balbezit. Tămâie met een sublieme pass. Vajda onderschept slim de pass. Manni is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Scarlat is nu in balbezit. Scarlat met een sublieme pass. Lombardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardia haalt uit met een fantastische trap. Fodor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Lion`sTeam 1:4

74e minuut.
Skočibušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočibušić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scarlat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. West geeft de bal voor. Fodor bokst de bal weg.

76e minuut.
Soliwoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardia is nu in balbezit. Soliwoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Soliwoda haalt uit met een fantastische trap. Fodor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Lion`sTeam 1:5

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Boloboc de bal onder controle te krijgen. Petriş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fulga. Fulga krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Skočibušić speelt de bal door. Petriş rent richting de bal. Petriş geeft een lange en hoge pass. Manni rent richting de bal. Manni schiet op doel. Archutowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmo Team 54%, Lion`sTeam 46%.
Kosmo Team - Lion`sTeam 1:5