Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cancleau Field
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 7113
West Canclón Albion PRIMERA ESTRELLA
spear it! Tactiek TheWall
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
32 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 15
74.4 gemiddelde waardering 56
incredible Schieten solid
outstanding Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Gaudin met de inworp. Määttänen probeert naar een medespeler te passen. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton haalt uit met een fantastische trap. Zárate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
West Canclón Albion - PRIMERA ESTRELLA 1:0

3e minuut.
Virrantalo geeft de bal voor. Nedeljkov kopt de bal weg. Rzeźniczak met een sublieme pass. Gudermanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Schwefel geeft de bal voor. Inworp. Pendleton met de inworp. Gudermanis is nu in balbezit. Gudermanis draait met de bal, schiet en ... Zárate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Gaudin verovert de bal door een tackle van achteren. Gaudin geeft een hoge lob. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense haalt uit met een fantastische trap. Zárate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Virrantalo passt de bal met de wreef. Rzeźniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczak speelt de bal door. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Virrantalo passt de bal in één keer door. Rzeźniczak speelt de bal door. Gudermanis is nu in balbezit. Botafoguense bereikt de bal nog maar net als eerste. Botafoguense haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Parrado controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gaudin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Schwefel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Schwefel geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Bergantinhos. Goede buitenspelval van de verdediging. Tüfekçi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Botafoguense bereikt de bal nog maar net als eerste. Botafoguense schiet op doel. Zárate bokst de bal weg.

34e minuut.
Tüfekçi geeft een hoge lob. Botafoguense kopt de bal weg. Hanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanes geeft een hoge lob. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Botafoguense neemt de hoekschop. Daar is Schwefel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Canclón Albion 35%, PRIMERA ESTRELLA 65%.
West Canclón Albion - PRIMERA ESTRELLA 1:0

46e minuut.
Noguera komt het veld opgelopen. Cuétara komt het veld opgelopen. Obregón komt het veld opgelopen.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Głód zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Virrantalo met een sublieme pass. Gudermanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap. Obregón bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Pendleton geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Schwefel rent richting de bal. Gudermanis onderschept slim de pass. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap. Obregón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Pendleton geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Schwefel kopt de bal weg. Määttänen rent richting de bal. Gudermanis onderschept slim de pass. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense passt de bal zonder na te denken. Rzeźniczak met een sublieme pass. Gudermanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pendleton controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nasri komt het veld opgelopen. Cherdevara komt het veld opgelopen. Orejuela komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Botafoguense bereikt de bal nog maar net als eerste. Määttänen onderschept slim de pass. Gudermanis is nu in balbezit. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Cuétara passt de bal met de wreef. Rzeźniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczak passt de bal zonder na te denken. Botafoguense bereikt de bal nog maar net als eerste. Botafoguense haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
West Canclón Albion - PRIMERA ESTRELLA 2:0

67e minuut.
Inworp. Bataini komt het veld opgelopen. Botafoguense met de inworp. Gudermanis heeft problemen om de bal te vangen. Gudermanis draait met de bal, schiet en ... Obregón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yate verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
West Canclón Albion - PRIMERA ESTRELLA 3:0

69e minuut.
Bataini geeft de bal voor. Nedeljkov heeft problemen om de bal te vangen. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense schiet op doel. Nedeljkov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gaudin geeft een hoge lob. Botafoguense kopt de bal weg. Daar is Pendleton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gudermanis is nu in balbezit. Gudermanis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Cuétara geeft een hoge lob. Pendleton kopt de bal weg. Schwefel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense schiet op doel. Obregón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
West Canclón Albion - PRIMERA ESTRELLA 4:0

78e minuut.
Noguera rent richting de bal. Pendleton onderschept slim de pass. Pendleton passt de bal in één keer door. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
West Canclón Albion - PRIMERA ESTRELLA 5:0

80e minuut.
Bataini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bataini geeft een lange en hoge pass. Nedeljkov rent richting de bal. Botafoguense verovert de bal door een tackle van achteren. Botafoguense schiet op doel. Obregón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Canclón Albion - PRIMERA ESTRELLA 6:0

81e minuut.
Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljkov begaat een overtreding. Pendleton raakt geblesseerd tijdens het duel. Rzeźniczak met een snel genomen vrije trap. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pendleton kopt de bal weg. Gudermanis probeert de bal aan de voet te houden. Nedeljkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Botafoguense onderschept slim de pass. Botafoguense draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Rzeźniczak de bal. Rzeźniczak passt de bal zonder na te denken. Bataini speelt de bal door. Gudermanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Canclón Albion 29%, PRIMERA ESTRELLA 71%.
West Canclón Albion - PRIMERA ESTRELLA 6:0