Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kivikalm Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 7946
Kivikalm 湖人2009
kohuke Tactiek dsh532
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
60.1 gemiddelde waardering 52.9
formidable Schieten excellent
very good Passen good
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Jaanits passt de bal zonder na te denken. Bracaccia is nu in balbezit. Bracaccia passt de bal in één keer door. Ventsel is nu in balbezit. Ventsel haalt uit met een fantastische trap. Youyou bokst de bal weg.

11e minuut.
Bütner verovert de bal door een tackle van achteren. Bütner geeft de bal voor. Lumiste kopt de bal weg. Jaanits bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaanits draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gia Thiện rent richting de bal. Gia Thiện passt de bal met de wreef. Filipko probeert naar een medespeler te passen. Jaanits rent richting de bal. Jaanits draait met de bal, schiet en ... Youyou bokst de bal weg.

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Youyou niet meer kan verder spelen. Atkins komt het veld opgelopen. Oseku met de inworp. Hobbs probeert naar een medespeler te passen. Qianglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Qianglong draait met de bal, schiet en ... Salm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Gia Thiện verovert de bal door een tackle van achteren. Bracaccia met een sublieme pass. Ventsel rent richting de bal. Lumiste is nu in balbezit. Lumiste draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - 湖人2009 1:0

32e minuut.
Jaanits heeft problemen om de bal te vangen. Jaanits passt de bal in één keer door. Filipko met een sublieme pass. Lumiste rent richting de bal. Lumiste haalt uit met een fantastische trap. Atkins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Hobbs speelt de bal door. Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Toribio passt de bal met de wreef. Sarnowski heeft problemen om de bal te vangen. Sarnowski draait met de bal, schiet en ... Salm bokst de bal weg.

37e minuut.
Sarnowski is nu in balbezit. Grzywa verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywa passt de bal met de wreef. Jaanits rent richting de bal. Jaanits draait met de bal, schiet en ... Atkins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Vaikla komt het veld opgelopen. Paadi komt het veld opgelopen. Penggen komt het veld opgelopen. Honkisz komt het veld opgelopen. Golak komt het veld opgelopen. Xiaopeng komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kivikalm 37%, 湖人2009 63%.
Kivikalm - 湖人2009 1:0

47e minuut.
Xiaopeng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Golak speelt de bal door. Sarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnowski haalt uit met een fantastische trap. Paadi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Honkisz speelt de bal door. Daar is Hobbs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hobbs met een sublieme pass. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak schiet op doel. Paal!

55e minuut.
Paadi onderschept slim de pass. Paadi geeft de bal voor. Jaanits rent richting de bal. Jaanits draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - 湖人2009 2:0

59e minuut.
Wszołek verovert de bal door een tackle van achteren. Wszołek passt de bal zonder na te denken. Gilicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak verovert de bal door een tackle van achteren. Golak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Salm trapt de bal weg. Filipko speelt de bal door. Jaanits is nu in balbezit. Jaanits draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Bracaccia rent richting de bal. Bracaccia probeert naar een medespeler te passen. Vaikla rent richting de bal. Vaikla schiet op doel. Atkins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - 湖人2009 3:0

72e minuut.
Golak onderschept slim de pass. Golak probeert naar een medespeler te passen. Sarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - 湖人2009 3:1

72e minuut.
Penggen bereikt de bal nog maar net als eerste. Penggen met een sublieme pass. Jaanits bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaanits schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aruste komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Sarnowski is nu in balbezit. Sarnowski speelt de bal door. Bütner bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak verovert de bal door een tackle van achteren. Golak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - 湖人2009 3:2

86e minuut.
Oseku geeft de bal voor. Gilicz kopt de bal weg. Daar is Xiaopeng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak haalt uit met een fantastische trap. Salm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Xiaopeng met een snelle inworp. Golak is nu in balbezit. Golak passt de bal met de wreef. Sarnowski rent richting de bal. Sarnowski draait met de bal, schiet en ... Salm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Xiaopeng geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oseku is nu in balbezit. Oseku schiet op doel. Paadi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kivikalm 45%, 湖人2009 55%.
Kivikalm - 湖人2009 3:2