Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BearWoodArt Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3092
BearWoodArt Potros del Este
111 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 43.2
very good Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Ciora is nu in balbezit. Piruşca is nu in balbezit. Lulek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piruşca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manea legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Manea bereikt de bal nog maar net als eerste. Manea geeft de bal voor. Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan haalt uit met een fantastische trap. Kielar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Çeşnici speelt de bal door. Lebel met een sublieme pass. Kocoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Trerecki is nu in balbezit. Trerecki schiet op doel. Kożukar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - Potros del Este 1:0

10e minuut.
Lebel passt de bal in één keer door. Trerecki rent richting de bal. Trerecki probeert naar een medespeler te passen. Czerwek rent richting de bal. Czerwek draait met de bal, schiet en ... Kożukar bokst de bal weg.

15e minuut.
Ghiugan is nu in balbezit. Lulek verovert de bal door een tackle van achteren. Lulek kan de bal niet met de borst controleren. Manea is nu in balbezit. Manea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Žonja speelt de bal door. Ciora rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Walczyk ... Strafschop! Ciora is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Piruşca neemt zijn aanloop. Kielar bokst de bal weg. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca schiet op doel. Kielar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BearWoodArt - Potros del Este 1:1

30e minuut.
Lebel rent richting de bal. Lebel geeft een lange en hoge pass. Trerecki is nu in balbezit. Kożukar speelt de bal door. Czerwek kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - Potros del Este 2:1

32e minuut.
Gmoch geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grosjean met de inworp. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan schiet op doel. Kielar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BearWoodArt - Potros del Este 2:2

33e minuut.
Lulek kopt de bal weg. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek speelt de bal door. Trerecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trerecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Žonja probeert naar een medespeler te passen. Ciora bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciora passt de bal zonder na te denken. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca draait met de bal, schiet en ... Kielar bokst de bal weg.

41e minuut.
Czerwek rent richting de bal. Konuşmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Konuşmaz met een sublieme pass. Trerecki rent richting de bal. Trerecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Grosjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosjean probeert naar een medespeler te passen. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BearWoodArt 47%, Potros del Este 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BearWoodArt - Potros del Este 2:2

49e minuut.
Çeşnici speelt de bal door. Kocoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Žonja legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kocoł is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trerecki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - Potros del Este 3:2

50e minuut.
Çeşnici bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşnici passt de bal met de wreef. Lebel probeert naar een medespeler te passen. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konuşmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çeşnici speelt de bal door. Trerecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trerecki schiet op doel. Paal! Kożukar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Kocoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocoł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - Potros del Este 4:2

57e minuut.
Kocoł kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Matusiewicz de bal onder controle te krijgen. Trerecki rent richting de bal. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lulek geeft de bal voor. Daar is Trerecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalemba rent richting de bal. Trerecki onderschept slim de pass. Trerecki haalt uit met een fantastische trap. Kożukar bokst de bal weg.

63e minuut.
Ciora is nu in balbezit. Lebel geeft een hoge lob. Czerwek is nu in balbezit. Czerwek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - Potros del Este 5:2

66e minuut.
Grosjean is nu in balbezit. Klungelig pakt Grosjean de bal. Grosjean met een sublieme pass. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - Potros del Este 5:3

70e minuut.
Buitenspel voor Trerecki. Goede buitenspelval van de verdediging. Ratković komt het veld opgelopen. Kosmalski komt het veld opgelopen. Szmigiel komt het veld opgelopen. Žonja maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Piruşca rent richting de bal. Piruşca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - Potros del Este 5:4

71e minuut.
Manea probeert naar een medespeler te passen. Ciora geeft een hoge lob. Matusiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Czerwek rent richting de bal. Czerwek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - Potros del Este 6:4

73e minuut.
Kapturek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

74e minuut.
Kocoł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ratković rent richting de bal. Ratković passt de bal in één keer door. Konuşmaz geeft een hoge lob. Czerwek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Piruşca geeft een lange en hoge pass. Kielar probeert naar een medespeler te passen. Konuşmaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Czerwek de bal. Czerwek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - Potros del Este 7:4

81e minuut.
Piruşca kopt de bal weg. Ciora is nu in balbezit. Ajebbar onderschept slim de pass. Ajebbar geeft een hoge lob. Kocoł maakt een snoekduik en kopt de bal. Kożukar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Kocoł kopt de bal weg. Konuşmaz rent richting de bal. Konuşmaz probeert naar een medespeler te passen. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - Potros del Este 8:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BearWoodArt 40%, Potros del Este 60%.
BearWoodArt - Potros del Este 8:4