Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarık İnsaat SK Ekseri Grbavi
5 2 3 forvet Tactiek 14-2-4-3-1-2
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
30 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
73.8 gemiddelde waardering 63.1
briljant Schieten uitstekend
uitmuntend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Crivelli is nu in balbezit. Crivelli passt de bal zonder na te denken. Çopan is nu in balbezit. Çopan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Ekseri Grbavi 1:0

5e minuut.
Tanrıöver speelt de bal door. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Lopes ... Strafschop! Lopes krijgt een gele kaart. Çopan raakt geblesseerd tijdens het duel. Çopan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Šestak bokst de bal weg.

6e minuut.
Saperlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolkar is nu in balbezit. Saperlot verovert de bal door een tackle van achteren. Saperlot haalt uit met een fantastische trap. Kelleci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tarık İnsaat SK - Ekseri Grbavi 1:1

10e minuut.
Tanrıöver bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıöver geeft een hoge lob. Çopan is nu in balbezit. Çopan draait met de bal, schiet en ... Šestak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Ekseri Grbavi 2:1

15e minuut.
Crivelli passt de bal met de wreef. Tüzün is nu in balbezit. Tüzün passt de bal in één keer door. Tanrıöver is nu in balbezit. Tanrıöver haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Šestak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Tüzün met de inworp. Crivelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivelli passt de bal zonder na te denken. Tanrıöver is nu in balbezit. Tanrıöver schiet op doel. Šestak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Tüzün kopt de bal weg. Klungelig pakt Strujic de bal. Çopan is nu in balbezit. Çopan schiet op doel. Šestak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Ekseri Grbavi 3:1

20e minuut.
Tüzün geeft een hoge lob. Hamid is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Crivelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Çopan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Çopan is nu in balbezit. Tanrıöver bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıöver passt de bal in één keer door. Hamid is nu in balbezit. Hamid haalt uit met een fantastische trap. Šestak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Sobin passt de bal zonder na te denken. Mijatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak schiet op doel. Kelleci werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Vukomanović geeft de bal voor. Daar is Hamid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukomanović is nu in balbezit. Hamid verovert de bal door een tackle van achteren. Hamid haalt uit met een fantastische trap. Šestak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hamid speelt de bal door. Çopan rent richting de bal. Çopan schiet op doel. Šestak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Ekseri Grbavi 4:1

41e minuut.
Drecun is nu in balbezit. Drecun passt de bal met de wreef. Saperlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperlot draait met de bal, schiet en ... Kelleci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Ekseri Grbavi 4:2

42e minuut.
Mijatov is nu in balbezit. Tüzün verovert de bal door een tackle van achteren. Tüzün passt de bal met de wreef. Çopan rent richting de bal. Çopan draait met de bal, schiet en ... Šestak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Legčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Legčević passt de bal met de wreef. Tanrıöver heeft problemen om de bal te vangen. Tanrıöver draait met de bal, schiet en ... Šestak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crivelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün geeft een lange en hoge pass. Tanrıöver springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Ekseri Grbavi 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarık İnsaat SK 33%, Ekseri Grbavi 67%.
Tarık İnsaat SK - Ekseri Grbavi 5:2

46e minuut.
Crivelli probeert naar een medespeler te passen. Tüzün met een sublieme pass. Daar is Tanrıöver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanrıöver haalt uit met een fantastische trap. Šestak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Ekseri Grbavi 6:2

49e minuut.
Özerdinç bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatov begaat een overtreding. Özerdinç is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Özerdinç zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tanrıöver bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıöver haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Tanrıöver bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Legčević. Tanrıöver is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tüzün zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tanrıöver krijgt zijn hoofd ertegen. Viscayosa heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Tanrıöver rent richting de bal. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid is nu in balbezit. Hamid draait met de bal, schiet en ... Šestak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Tolkar met een sublieme pass. Crivelli is nu in balbezit. Crivelli passt de bal in één keer door. Tüzün geeft een hoge lob. Hamid rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Crivelli neemt de hoekschop. Šestak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Çopan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Ekseri Grbavi 7:2

72e minuut.
Daar is Drecun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Drecun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drecun krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Tüzün met een sublieme pass. Crivelli is nu in balbezit. Strujic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Strujic krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Crivelli geeft een lange en hoge pass. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscayosa rent richting de bal. Hamid verovert de bal door een tackle van achteren. Hamid haalt uit met een fantastische trap. Šestak bokst de bal weg. Tanrıöver bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıöver draait met de bal, schiet en ... Paal!

87e minuut.
Çopan rent richting de bal. Tanrıöver rent richting de bal. Tanrıöver passt de bal in één keer door. Hamid rent richting de bal. Hamid schiet op doel. Šestak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lopes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Witowski komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tüzün zal de hoekschop nemen. Çopan krijgt zijn hoofd ertegen. Šestak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Çopan rent richting de bal. Hamid rent richting de bal. Çopan is nu in balbezit. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarık İnsaat SK 23%, Ekseri Grbavi 77%.
Tarık İnsaat SK - Ekseri Grbavi 7:2