Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3983
Travelers Arsenal Iasi
10++ Tactiek L442
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
60.3 gemiddelde waardering 61.1
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Lachanas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Matea de bal. Bregović onderschept slim de pass. Bregović draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Arsenal Iasi 0:1

6e minuut.
Reis is nu in balbezit. Reis probeert naar een medespeler te passen. Deveen is nu in balbezit. Deveen geeft een lange en hoge pass. Ciupitu maakt een snoekduik en kopt de bal. Uzakatan bokst de bal weg.

8e minuut.
Klungelig pakt Jilozinho de bal. Lachanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho onderschept slim de pass. Jilozinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Arsenal Iasi 0:2

18e minuut.
Balajti geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Reis de bal onder controle te krijgen. da Alegria rent richting de bal. da Alegria haalt uit met een fantastische trap. Balestro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović geeft een hoge lob. Klungelig pakt da Alegria de bal. da Alegria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Arsenal Iasi 0:3

30e minuut.
Iţic heeft problemen om de bal te vangen. Jilozinho rent richting de bal. Iţic onderschept slim de pass. da Alegria is nu in balbezit. da Alegria schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Arsenal Iasi 0:4

31e minuut.
Jilozinho heeft problemen om de bal te vangen. Reis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jilozinho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Angarone zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. da Alegria springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Guedes speelt de bal door. Huegún rent richting de bal. Huegún passt de bal met de wreef. da Alegria bereikt de bal nog maar net als eerste. da Alegria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Campagnola geeft een hoge lob. Inworp. Cimmini met een snelle inworp. Deveen is nu in balbezit. Deveen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Guedes passt de bal in één keer door. Podlužný is nu in balbezit. Podlužný met een sublieme pass. Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Travelers 51%, Arsenal Iasi 49%.
Travelers - Arsenal Iasi 0:4

50e minuut.
Deveen probeert naar een medespeler te passen. Ciupitu is nu in balbezit. Morais begaat een overtreding. Ciupitu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Reis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Bednarek met een sublieme pass. Deveen rent richting de bal. Deveen passt de bal met de wreef. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... Uzakatan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Guedes is nu in balbezit. Guedes geeft een hoge lob. Ciupitu probeert de bal aan de voet te houden. Cimmini geeft een lange en hoge pass. Ciupitu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Matea kopt de bal weg. Huegún met een sublieme pass. da Alegria is nu in balbezit. da Alegria draait met de bal, schiet en ... Paal!

72e minuut.
Balajti passt de bal in één keer door. Huegún speelt de bal door. Bregović geeft een lange en hoge pass. Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho schiet op doel. Balestro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Campagnola is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deveen. Campagnola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sabou komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Morais kopt de bal weg. Bednarek is nu in balbezit. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen draait met de bal, schiet en ... Uzakatan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Arsenal Iasi 1:4

79e minuut.
Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen speelt de bal door. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap. Uzakatan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Arsenal Iasi 2:4

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Bednarek de bal onder controle te krijgen. Bregović rent richting de bal. Bregović passt de bal met de wreef. Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho draait met de bal, schiet en ... Balestro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Deveen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Campagnola maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bregović rent richting de bal. Bregović haalt uit met een fantastische trap. Balestro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Arsenal Iasi 2:5

88e minuut.
Deveen passt de bal zonder na te denken. Bednarek met een sublieme pass. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen geeft een lange en hoge pass. Ciupitu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Arsenal Iasi 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Travelers 46%, Arsenal Iasi 54%.
Travelers - Arsenal Iasi 3:5