Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:36
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: KanzasCity Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3352
KanzasCity WHITE STAR*
RIOOO Tactiek 2
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 51.1
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Słonecznik is nu in balbezit. Słonecznik heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Di Iorio. Di Iorio krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Chilovatîi speelt de bal door. Mirończuk kopt de bal weg. Ricardinho rent richting de bal. Rosolen verovert de bal door een tackle van achteren. Rosolen haalt uit met een fantastische trap. Kadija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Bühlmann de bal onder controle te krijgen. Rosolen is nu in balbezit. Rosolen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KanzasCity - WHITE STAR* 0:1

19e minuut.
Abasoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Poladov begaat een overtreding. Abasoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zenhom wilt de vrije trap nemen. Chilovatîi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KanzasCity - WHITE STAR* 1:1

26e minuut.
Poladov rent richting de bal. Poladov met een sublieme pass. Klungelig pakt Rosolen de bal. Mirończuk is nu in balbezit. Mirończuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Poladov probeert naar een medespeler te passen. Kemancı rent richting de bal. Rosolen onderschept slim de pass. Rosolen schiet op doel. Kadija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KanzasCity - WHITE STAR* 1:2

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aira met de inworp. Višňák verovert de bal door een tackle van achteren. Abasoy rent richting de bal. Abasoy schiet op doel. Chilovatîi bokst de bal weg.

42e minuut.
Kemancı onderschept slim de pass. Kemancı geeft de bal voor. Galego is nu in balbezit. Galego draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rosolen kan de bal niet met de borst controleren. Bühlmann onderschept slim de pass. Bühlmann met een sublieme pass. Mirończuk rent richting de bal. Mirończuk schiet op doel. Kadija probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KanzasCity 50%, WHITE STAR* 50%.
KanzasCity - WHITE STAR* 1:2

51e minuut.
Rosolen rent richting de bal. Ricardinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirończuk verovert de bal door een tackle van achteren. Mirończuk haalt uit met een fantastische trap. Kadija werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KanzasCity - WHITE STAR* 1:3

52e minuut.
Poladov met een snelle inworp. Słonecznik rent richting de bal. Aira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aira krijgt een gele kaart. Słonecznik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

53e minuut.
Zenhom bereikt de bal nog maar net als eerste. Wach is nu in balbezit. Zenhom verovert de bal door een tackle van achteren. Zenhom schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KanzasCity - WHITE STAR* 2:3

56e minuut.
Galego is nu in balbezit. Abasoy met een sublieme pass. Zenhom is nu in balbezit. Zenhom haalt uit met een fantastische trap. Chilovatîi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KanzasCity - WHITE STAR* 3:3

58e minuut.
Abasoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Poladov onderschept slim de pass. Poladov passt de bal in één keer door. Mirończuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirończuk met een sublieme pass. Kadija probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Słonecznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonecznik met een sublieme pass. Poladov geeft een hoge lob. Rosolen is nu in balbezit. Rosolen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Orio geeft de bal voor. Aira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mirończuk is nu in balbezit. Mirończuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Wach probeert naar een medespeler te passen. Aira is nu in balbezit. Aira geeft een hoge lob. Zenhom is nu in balbezit. Zenhom draait met de bal, schiet en ... Chilovatîi bokst de bal weg.

76e minuut.
Rosolen is nu in balbezit. Rosolen passt de bal zonder na te denken. Mirończuk is nu in balbezit. Mirończuk draait met de bal, schiet en ... Kadija probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Mirończuk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KanzasCity - WHITE STAR* 3:4

77e minuut.
Osagie komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Wach rent richting de bal. Bühlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bühlmann geeft een lange en hoge pass. Galego is nu in balbezit. Galego schiet op doel. Chilovatîi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Ługowicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Abasoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abasoy passt de bal met de wreef. Zenhom is nu in balbezit. Zenhom haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mirończuk kopt de bal weg. Kemancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosolen onderschept slim de pass. Rosolen haalt uit met een fantastische trap. Osagie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KanzasCity - WHITE STAR* 3:5

90e minuut.
Mirończuk is nu in balbezit. Mirończuk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Słonecznik de bal. Mirończuk is nu in balbezit. Mirończuk draait met de bal, schiet en ... Osagie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KanzasCity 46%, WHITE STAR* 54%.
KanzasCity - WHITE STAR* 3:5