Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ULU ARENA
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 638
ULU SPOR ULUTAŞ sk
normaLl Tactiek ULUTAŞ
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 52.2
good Schieten adequate
average Passen solid
good Verdedigen excellent


6e minuut.
Hall maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Leja bereikt de bal nog maar net als eerste. Leja geeft een lange en hoge pass. Acıbadem bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıbadem schiet op doel. Altunapa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Göktepe probeert naar een medespeler te passen. Baniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baniciu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Acıbadem maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Göktepe kopt de bal weg. Diyarbakırlıoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Demir. Diyarbakırlıoğlu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Diyarbakırlıoğlu kan niet meer verder spelen. Ekşimez komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Toker heeft problemen om de bal te vangen. Canyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Canyiğit met een sublieme pass. Karaisalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaisalı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Canyiğit speelt de bal door. Horozcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Horozcu passt de bal met de wreef. Canyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Canyiğit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Toker speelt de bal door. Ekşimez rent richting de bal. Ekşimez passt de bal in één keer door. Karaisalı rent richting de bal. Karaisalı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULU SPOR 52%, ULUTAŞ sk 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ULU SPOR - ULUTAŞ sk 0:0

56e minuut.
Canyiğit is nu in balbezit. Canyiğit geeft een lange en hoge pass. Hoşgör bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoşgör schiet op doel. Cardozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - ULUTAŞ sk 0:1

67e minuut.
Canyiğit probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ekşimez de bal. Ekşimez probeert naar een medespeler te passen. Karaisalı rent richting de bal. Karaisalı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Oral geeft een lange en hoge pass. Akdağ is nu in balbezit. Hoşgör onderschept slim de pass. Hoşgör draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Horozcu de bal. Horozcu geeft een hoge lob. Ekşimez rent richting de bal. Ekşimez geeft een lange en hoge pass. Akdağ kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Akdağ de bal. Karaisalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaisalı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - ULUTAŞ sk 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULU SPOR 58%, ULUTAŞ sk 42%.
ULU SPOR - ULUTAŞ sk 0:2