Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTER MARILETI CASTELLO Aliumana Fenikso
c 523 Tactiek Rat Rap
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
27 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
49.7 gemiddelde waardering 43.5
wonderbaarlijk Schieten goed
matig Passen goed
goed Verdedigen redelijk


7e minuut.
Zaghetto is nu in balbezit. Zaghetto geeft een lange en hoge pass. Mascini controleert de bal met de borst. Fustini rent richting de bal. Fustini draait met de bal, schiet en ... Fantoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Bertulli kopt de bal weg. Affabile speelt de bal door. Calzavacca rent richting de bal. Fustini onderschept slim de pass. Fustini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Spicciariello is nu in balbezit. Spicciariello geeft een lange en hoge pass. Fustini rent richting de bal. Fustini draait met de bal, schiet en ... Fantoni probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Demarchis heeft problemen om de bal te vangen. Demarchis passt de bal zonder na te denken. Korteschiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Korteschiel schiet op doel. Veneziani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Veneziani met een harde bal richting middenveld. Zocco geeft de bal voor. Spicciariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Spicciariello draait met de bal, schiet en ... Fantoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MARILETI CASTELLO - Aliumana Fenikso 1:0

20e minuut.
Avallone maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bertulli kopt de bal weg. Affabile probeert naar een medespeler te passen. Zaghetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaghetto schiet op doel. Fantoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Affabile geeft een lange en hoge pass. Fustini is nu in balbezit. Fustini passt de bal met de wreef. Spicciariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Spicciariello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MARILETI CASTELLO - Aliumana Fenikso 2:0

29e minuut.
Affabile is nu in balbezit. Affabile geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Avallone de bal onder controle te krijgen. Zaghetto rent richting de bal. Zaghetto haalt uit met een fantastische trap. Fantoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ghirardello probeert de bal met de borst te controleren. Zaghetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaghetto met een sublieme pass. Spicciariello is nu in balbezit. Spicciariello draait met de bal, schiet en ... Fantoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Avallone onderschept slim de pass. Zocco verovert de bal door een tackle van achteren. Zocco passt de bal in één keer door. Zaghetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaghetto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MARILETI CASTELLO - Aliumana Fenikso 3:0

36e minuut.
Di Gregorio geeft een lange en hoge pass. Zaghetto is nu in balbezit. Zaghetto geeft een hoge lob. Fustini rent richting de bal. Fustini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Calzavacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fustini onderschept slim de pass. Fustini passt de bal met de wreef. Spicciariello is nu in balbezit. Spicciariello schiet op doel. Fantoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Zocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocco passt de bal met de wreef. Zaghetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaghetto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MARILETI CASTELLO - Aliumana Fenikso 4:0

42e minuut.
Cofeno is nu in balbezit. Guiscardi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cofeno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biggiogero met een snel genomen vrije trap. Korteschiel rent richting de bal. Trucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trucchi haalt uit met een fantastische trap. Veneziani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Mascini probeert naar een medespeler te passen. Zocco rent richting de bal. Zocco passt de bal zonder na te denken. Zaghetto rent richting de bal. Zaghetto schiet op doel. Fantoni bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MARILETI CASTELLO - Aliumana Fenikso 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER MARILETI CASTELLO 27%, Aliumana Fenikso 73%.
INTER MARILETI CASTELLO - Aliumana Fenikso 5:0

46e minuut.
Korteschiel met een sublieme pass. Trucchi rent richting de bal. Spicciariello verovert de bal door een tackle van achteren. Spicciariello schiet op doel. Fantoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MARILETI CASTELLO - Aliumana Fenikso 6:0

47e minuut.
Spicciariello passt de bal in één keer door. Fustini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocco is nu in balbezit. Zocco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MARILETI CASTELLO - Aliumana Fenikso 7:0

51e minuut.
Cofeno heeft problemen om de bal te vangen. Affabile geeft een hoge lob. Fustini kopt de bal weg. Spicciariello rent richting de bal. Spicciariello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Guiscardi geeft een hoge lob. Zaghetto kopt de bal weg. Daar is Ramagli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spicciariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Spicciariello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MARILETI CASTELLO - Aliumana Fenikso 8:0

55e minuut.
Affabile rent richting de bal. Affabile geeft de bal voor. Fustini rent richting de bal. Fustini geeft een hoge lob. Zaghetto maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Zocco heeft problemen om de bal te vangen. Zocco speelt de bal door. Zaghetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Spicciariello rent richting de bal. Spicciariello haalt uit met een fantastische trap. Fantoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Mascini kopt de bal weg. Ghirardello heeft problemen om de bal te vangen. Zaghetto rent richting de bal. Spicciariello rent richting de bal. Spicciariello schiet op doel. Fantoni bokst de bal weg.

60e minuut.
Cofeno probeert naar een medespeler te passen. Korteschiel is nu in balbezit. Calini rent richting de bal. Korteschiel onderschept slim de pass. Korteschiel haalt uit met een fantastische trap. Veneziani bokst de bal weg.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adamou komt het veld opgelopen. Norris komt het veld opgelopen. Sobotka komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Spicciariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Spicciariello passt de bal in één keer door. Zaghetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaghetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MARILETI CASTELLO - Aliumana Fenikso 9:0

70e minuut.
Adamou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghirardello is nu in balbezit. Zaghetto onderschept slim de pass. Zaghetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MARILETI CASTELLO - Aliumana Fenikso 10:0

72e minuut.
Ramagli geeft een lange en hoge pass. Korteschiel is nu in balbezit. Calini begaat een overtreding. Korteschiel moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Korteschiel kan niet meer verder spelen. Káposzta komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Zaghetto rent richting de bal. Zocco is nu in balbezit. Zocco passt de bal zonder na te denken. Spicciariello is nu in balbezit. Spicciariello draait met de bal, schiet en ... Fantoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Zocco heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghirardello. Zocco raakt geblesseerd tijdens het duel. Alvarez komt het veld opgelopen. Zocco met een snel genomen vrije trap. Zaghetto geeft een hoge lob. Alvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Biggiogero passt de bal in één keer door. Norris rent richting de bal. Norris passt de bal in één keer door. Káposzta bereikt de bal nog maar net als eerste. Káposzta draait met de bal, schiet en ... Veneziani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Bertulli geeft de bal voor. Ramagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spicciariello rent richting de bal. Spicciariello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER MARILETI CASTELLO - Aliumana Fenikso 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER MARILETI CASTELLO 29%, Aliumana Fenikso 71%.
INTER MARILETI CASTELLO - Aliumana Fenikso 11:0