Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Rakow Cz-wa Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6080
Rakow Cz-wa The AssassinS FC
wtepna Tactiek DEFAW1
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
36.2 gemiddelde waardering 54.7
average Schieten formidable
average Passen excellent
poor Verdedigen excellent


2e minuut.
Ismael speelt de bal door. Salković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreštalica rent richting de bal. Kreštalica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - The AssassinS FC 0:1

7e minuut.
Jachymiak onderschept slim de pass. Jachymiak probeert naar een medespeler te passen. Dokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreštalica verovert de bal door een tackle van achteren. Kreštalica draait met de bal, schiet en ... Waldvogel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Salković rent richting de bal. Renusz verovert de bal door een tackle van achteren. Renusz met een sublieme pass. Kreštalica rent richting de bal. Kreštalica haalt uit met een fantastische trap. Waldvogel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Daar is Kreštalica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreštalica rent richting de bal. Kreštalica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - The AssassinS FC 0:2

30e minuut.
Paşcalău rent richting de bal. Kreštalica is nu in balbezit. Paşcalău is nu in balbezit. Kreštalica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreštalica draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nalić neemt de hoekschop. Kreštalica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreštalica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - The AssassinS FC 0:3

42e minuut.
Nalić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jachymiak rent richting de bal. Jachymiak passt de bal zonder na te denken. Kreštalica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreštalica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - The AssassinS FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakow Cz-wa 70%, The AssassinS FC 30%.
Rakow Cz-wa - The AssassinS FC 0:4

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ismael trapt de bal weg. Jachymiak rent richting de bal. Jachymiak geeft een lange en hoge pass. Kreštalica maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Nalić probeert de bal aan de voet te houden. Ismael rent richting de bal. Nalić verovert de bal door een tackle van achteren. Nalić haalt uit met een fantastische trap. Waldvogel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kreštalica haalt uit met een fantastische trap. Waldvogel probeert naar een medespeler te passen. Salković kopt de bal weg. Klungelig pakt Kreštalica de bal. Kreštalica schiet op doel. Waldvogel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ahlin heeft problemen om de bal te vangen. Kreštalica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreštalica draait met de bal, schiet en ... Waldvogel bokst de bal weg.

71e minuut.
Febiana passt de bal in één keer door. Nalić heeft problemen om de bal te vangen. Nalić speelt de bal door. Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Kremblewski komt het veld opgelopen. Kövecses komt het veld opgelopen. Terňa komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Jachymiak kopt de bal weg. Klungelig pakt Hałgas de bal. Hałgas geeft een hoge lob. Kreštalica rent richting de bal. Kreštalica schiet op doel. Waldvogel bokst de bal weg.

76e minuut.
Waldvogel met een sublieme pass. Kreštalica is nu in balbezit. Klungelig pakt Kreštalica de bal. Kreštalica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Nalić probeert naar een medespeler te passen. Jachymiak rent richting de bal. Jachymiak speelt de bal door. Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău draait met de bal, schiet en ... Waldvogel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kreštalica is nu in balbezit. Kreštalica draait met de bal, schiet en ... Waldvogel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Jachymiak met een sublieme pass. Nalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalić probeert naar een medespeler te passen. Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău schiet op doel. Waldvogel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakow Cz-wa 68%, The AssassinS FC 32%.
Rakow Cz-wa - The AssassinS FC 0:4