Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:15
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Ryke Memorial
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7058
EKB Sephiroth01
4-3-3 Tactiek 2
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
48 gemiddelde waardering 60.1
solid Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen very good


13e minuut.
Sznurowadło kopt de bal weg. Minh Toàn probeert de bal aan de voet te houden. Riggione speelt de bal door. Barbierato rent richting de bal. Barbierato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Krawężnik met een snelle inworp. Mozer rent richting de bal. Mozer geeft de bal voor. Barbierato rent richting de bal. Barbierato schiet op doel. Solt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Barbierato geeft de bal voor. Sznaucer onderschept slim de pass. Krawężnik kopt de bal weg. Klungelig pakt Solaimathi de bal. Rebecchi geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
EKB - Sephiroth01 0:1

44e minuut.
Dan is nu in balbezit. Minh Toàn verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Toàn probeert naar een medespeler te passen. Zsengellér is nu in balbezit. Zsengellér schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EKB 58%, Sephiroth01 42%.
EKB - Sephiroth01 0:1

52e minuut.
Riggione rent richting de bal. Minh Toàn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Riggione is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dan met een snel genomen vrije trap. Barbierato springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Welikow kopt de bal weg. Barbierato controleert de bal met de borst. Riggione bereikt de bal nog maar net als eerste. Riggione speelt de bal door. Mozer geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Solt trapt de bal weg van het doel. Daar is Paulusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik geeft een lange en hoge pass. Barbierato krijgt zijn hoofd ertegen. Solt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Krawężnik geeft een hoge lob. Riggione rent richting de bal. Riggione probeert naar een medespeler te passen. Barbierato is nu in balbezit. Barbierato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riggione met de inworp. Mozer geeft een hoge lob. Barbierato is nu in balbezit. Barbierato draait met de bal, schiet en ... Solt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Oroszi is nu in balbezit. Oroszi passt de bal met de wreef. Zsengellér rent richting de bal. Zsengellér draait met de bal, schiet en ... Held maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EKB - Sephiroth01 1:1

69e minuut.
Solt probeert naar een medespeler te passen. Oroszi kopt de bal weg. Romero Monteagudo geeft de bal voor. Rebecchi is nu in balbezit. Rebecchi schiet op doel. Solt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Demeurisse de bal. Barbierato bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbierato draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
EKB - Sephiroth01 1:2

76e minuut.
Riggione bereikt de bal nog maar net als eerste. Riggione passt de bal met de wreef. Barbierato rent richting de bal. Barbierato draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rebecchi is nu in balbezit. Rebecchi haalt uit met een fantastische trap. Solt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Sznurowadło onderschept slim de pass. Sznurowadło geeft een lange en hoge pass. Rebecchi is nu in balbezit. Rebecchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EKB - Sephiroth01 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EKB 62%, Sephiroth01 38%.
EKB - Sephiroth01 1:3