Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: dirkieboys Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4306
dirkieboys Fc angwin
532 Tactiek redding
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 30.4
average Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
Smaele passt de bal met de wreef. Courtois speelt de bal door. Callewaert rent richting de bal. Belie bereikt de bal nog maar net als eerste. Belie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
De Cuyper is nu in balbezit. Meule verovert de bal door een tackle van achteren. Smaele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smaele krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Stijns passt de bal zonder na te denken. Prijck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cuyper verovert de bal door een tackle van achteren. Verhasselt onderschept slim de pass. Verhasselt geeft een lange en hoge pass. Van Hal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Smaele is nu in balbezit. Smaele passt de bal in één keer door. Hulsmans rent richting de bal. Hulsmans schiet op doel. Beeckman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - Fc angwin 1:0

25e minuut.
Klungelig pakt Dhont de bal. Meule rent richting de bal. Mpenza speelt de bal door. Prijck heeft problemen om de bal te vangen. Prijck haalt uit met een fantastische trap. Van Hal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dirkieboys - Fc angwin 1:1

31e minuut.
Vandereet met een sublieme pass. Smaele bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaele passt de bal met de wreef. Belie rent richting de bal. Belie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dirkieboys 53%, Fc angwin 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dirkieboys - Fc angwin 1:1

60e minuut.
Inworp. Buscan komt het veld opgelopen. Scaccini komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Vandereet bereikt de bal nog maar net als eerste. Prijck verovert de bal door een tackle van achteren. Prijck speelt de bal door. Meule rent richting de bal. Meule schiet op doel. Van Hal bokst de bal weg.

67e minuut.
Dhont kopt de bal weg. Courtois heeft problemen om de bal te vangen. Belie is nu in balbezit. Belie haalt uit met een fantastische trap. Beeckman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - Fc angwin 2:1

77e minuut.
Dhont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhont speelt de bal door. Belie rent richting de bal. Smaele bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaele schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Vandereet speelt de bal door. Hulsmans is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cool. Hulsmans raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dhont neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Scaccini probeert naar een medespeler te passen. Smaele is nu in balbezit. Smaele speelt de bal door. Belie bereikt de bal nog maar net als eerste. Belie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dirkieboys 40%, Fc angwin 60%.
dirkieboys - Fc angwin 2:1