Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:24
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: luptatorii Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3579
luptatorii SSkinsBerceni
5 Tactiek 541
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 38.8
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Ghislieri met de inworp. Virtejaru is nu in balbezit. do Santos verovert de bal door een tackle van achteren. do Santos speelt de bal door. Clever is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Smółko is nu in balbezit. Smółko probeert naar een medespeler te passen. Clever is nu in balbezit. Clever schiet op doel. Padrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
luptatorii - SSkinsBerceni 1:0

10e minuut.
Mambretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mambretti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pantea de bal. Clever bereikt de bal nog maar net als eerste. Clever haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Ţiplea heeft problemen om de bal te vangen. Ghislieri met een sublieme pass. Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu schiet op doel. Padrón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
luptatorii - SSkinsBerceni 2:0

15e minuut.
Ghislieri speelt de bal door. Clever bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Clever verovert de bal door een tackle van achteren. Clever draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Durleci geeft een lange en hoge pass. Andreiescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ţiplea. Ţiplea krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Mambretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mambretti passt de bal in één keer door. Andreiescu heeft problemen om de bal te vangen. Andreiescu draait met de bal, schiet en ... Padrón probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ghislieri kopt de bal weg. Andreiescu heeft problemen om de bal te vangen. Gaidoş geeft een lange en hoge pass. Smółko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółko schiet op doel. Padrón bokst de bal weg.

26e minuut.
do Santos kopt de bal weg. Mambretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mambretti speelt de bal door. Clever is nu in balbezit. Clever draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Smółko kopt de bal weg. Pantea is nu in balbezit. Pantea geeft een hoge lob. Sanchez rent richting de bal. Sanchez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ghislieri geeft de bal voor. Smółko kopt de bal weg. Pantea heeft problemen om de bal te vangen. Clever rent richting de bal. Clever draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mambretti met een sublieme pass. Ţiplea heeft problemen om de bal te vangen. Ghislieri met een sublieme pass. Clever rent richting de bal. Clever draait met de bal, schiet en ... Padrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Clever schiet op doel. Flores kopt de bal weg. Daar is Ghislieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreiescu is nu in balbezit. Andreiescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Mambretti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durleci kan de bal niet met de borst controleren. Durleci geeft een hoge lob. Clever bereikt de bal nog maar net als eerste. Clever haalt uit met een fantastische trap. Padrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: luptatorii 32%, SSkinsBerceni 68%.
luptatorii - SSkinsBerceni 2:0

51e minuut.
Gombkötő raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ioveanu komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Inworp. Tuohimaa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. do Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. do Santos passt de bal in één keer door. Tuohimaa geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Clever krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Pantaneiro komt het veld opgelopen.

68e minuut.
von Hof passt de bal in één keer door. Tuohimaa probeert naar een medespeler te passen. Ghislieri probeert naar een medespeler te passen. Clever bereikt de bal nog maar net als eerste. Clever schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Padrón trapt de bal weg van het doel. Pantaneiro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanchez. Sanchez krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Mambretti geeft een lange en hoge pass. Flores kopt de bal weg. Ghislieri rent richting de bal. Ghislieri geeft een lange en hoge pass. Clever krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Virtejaru is nu in balbezit. Pantaneiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pantaneiro geeft een hoge lob. Clever is nu in balbezit. Clever draait met de bal, schiet en ... Padrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lazzarini komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Mambretti passt de bal zonder na te denken. Lazzarini met een sublieme pass. Clever bereikt de bal nog maar net als eerste. Clever haalt uit met een fantastische trap. Flores probeert de bal aan de voet te houden. Padrón bokst de bal weg. Smółko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
luptatorii - SSkinsBerceni 3:0

86e minuut.
Tuohimaa onderschept slim de pass. Tuohimaa geeft de bal voor. Clever bereikt de bal nog maar net als eerste. Clever haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
luptatorii - SSkinsBerceni 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: luptatorii 37%, SSkinsBerceni 63%.
luptatorii - SSkinsBerceni 4:0